Урдзик, Р. М. Советы по организации кормления птицы от специалистов ГК "Единство" [Текст] / Урдзик Р. М.> // Ефективне птахівництво. - 2011. - № 6. - С. 20-24 : ілюстр. Рубрики: Птахівництво--Догляд--Корми Кл.слова (ненормовані): енергетичний баланс -- базові компоненти -- кількість корму -- калорійність -- нові технологій Анотація: Протягом 2011 року спеціалісти групи компаній "Единство" на сторінках журналу "Ефективне птахівництво" будуть продовжувати ділитися своїм досвідом і надавати консультативну підтримку по утриманню і вирощуванню сільськогосподарських тварин та птиці. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Сорти меду [Текст]> // Пасіка. - 2011. - № 10. - С. 21-22. - Поч. у № 9. Рубрики: Бджільництво--Мед Апітерапія Кл.слова (ненормовані): "дресирування " бджіл -- харчова цінність меду -- отруйний і неотруйний мед -- калорійність меду Анотація: Мед - це не тільки приємний, смачний природний продукт, але й цілий арсенал могутніх лікувально-профілактичних сполук. Як дієтичний продукт мед можна застосовувати одночасно з ліками й із проведенням інших лікувальних заходів. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Національний стандарт на забрус [Текст]> // Пасіка. - 2012. - № 1. - С. 24-27 : табл. Рубрики: Бджільництво--Бджолопродукти Бджільництво--Стандарти--Україна Кл.слова (ненормовані): фізико-хімічні показники -- методи контролю -- органолептичні показники -- мікробіологічні показники -- поживна цінність -- калорійність Анотація: З 1 січня 2012 року вступає в силу Національний стандарт України на забрус, продукт, який отримують на пасіках перед відбиранням меду, і призначений він для використання в харчовій, фармацевтичній промисловості, а як харчовий продукт, реалізують його через торговельну мережу. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Герасименко, С. С. Статистична характеристика споживання продуктів харчування населенням України [Текст] / С. С. Герасименко, В. С. Герасименко> // Статистика України. - 2013. - № 2. - С. 28-33. - Библиогр.: с. 32 (16 назв.) Рубрики: Продукти харчування--Структура споживання Калорійність харчування Норми споживання Анотація: В статті досліджено процеси формування рівня споживання продуктів харчування населенням України. Детально проаналізовано період 1917-1933 рр., для якого розглянуто наслідки впливу на вказаний рівень низки об'єктивних та суб'єктивних чинників. Значну увагу приділено аналізу взаємозв'язку норм і рівня споживання визначального для формування структури харчування населення України продукту - хліба. Дод.точки доступу: Герасименко, В. С. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Сорти меду [Текст]> // Пасіка. - 2013. - № 12. - С. 23-27. - Зміст: Склад, харчова цінність і калорійність меду ; Знезаражуючі й протиплісняві властивості бджолиного меду Рубрики: Бджільництво--Харчові продукти--Мед Кл.слова (ненормовані): сорти меду -- монофлерний мед -- поліфлерний мед -- стільниковий мед -- харчова цінність -- калорійність меду -- відцентрований мед -- кам'яний мед -- властивості бджолиного меду Анотація: Відомо багато десятків сортів бджолиного меду, що розрізняються рядом ознак. Серед цих ознак основні - флористичний, регіональний і технологічний. Розглянуто деякі сорти меду і приведено їх коротку характеристику. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Романов, Олександр. Закони збереження енергії. Калорійність їжі та потреби людського організму. 8-й клас [Текст] / О. Романов> // Фізика (Шкільний світ). - 2015. - № 10. - С. 9-21 : рис. Рубрики: Фізика--Методика викладання--Загальноосвітні навчальні заклади Кл.слова (ненормовані): калорії -- енергетична цінність продуктів Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Околелова, Т. М. Корма растительного происхождения [Текст] / Т. М. Околелова> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 11. - С. 6-12 : ил. - Зміст: Кукуруза ; Рожь ; Тритикале ; Просо ; Сорго ; Соя ; Горох ; Бобы ; Люпин ; Вика ; Чина ; Нут. - Окончание в №12 Рубрики: Кормові культури--Заготівля кормів--Якість Кл.слова (ненормовані): енергетична цінність -- вміст протеїну -- вміст каротину -- калорійність сорго -- активність уреази -- соєві продукти -- зерно люпину Анотація: Характеристика зерна кормовых культур. Эффективные способы повышения их питательности и антипитательные факторы некоторых их них. Указан процент допустимой вредной примеси в кормовом зерне. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Шевцов, А. А. Повышение питательной ценности комбикормов для птицы [Текст] / А. А. Шевцов> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 11. - С. 13-16 : табл. Рубрики: Комбікормове виробництво--Комбікорми--Якість Птахівництво--Годування--Комбікорми Кл.слова (ненормовані): норми годування -- рекомендації по годуванню -- вміст амінокислот -- дефіцит обмінної енергії -- кондиціонування корму -- калорійність раціонів -- кормові жири Анотація: К кормам для птицы предъявляются самые высокие требования как по химическому составу, так и по физическому состоянию. Корма должны удовлетворять потребность птицы в питательных веществах для жизнедеятельности и высокой продуктивности в современных условиях интенсификации производства. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Загакайло, Оксана. Чому якість газу у сусідів різна. Якої якості нам постачають газ, як, де та за скільки можна перевірити якість газу [Текст] / О. Загакайло, А. Єрьоменко> // Дзеркало тижня. - 2017. - 25 лют. - 3 берез. (№ 7). - С. 8 : рис., табл. - Зміст: Як визначається обсяг енергії ; Зведення об'єму до стандартних умов ; Результати публічного аналізу якості газу ; Коєфіцієнт для зведення обсягу газу до стандартних умов ; Як газ потрапляє в "трубу" ; Чому калорійність газу різна ; Як пов'язані обсяг і теплотворність згоряння ; Де можна перевірити якість газу та скільки це коштує Рубрики: Природний газ--Трубопроводи--Україна Кл.слова (ненормовані): калорійність -- розрахунок обсягу -- газорозподільні станції -- газорозподільні пункти Дод.точки доступу: Єрьоменко, Алла Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Китаєва, А. Забійні якості потомства баранів різного напряму продуктивності [Текст] / А. Китаєва, Р. Сусол, І. Слюсаренко> // Тваринництво України. - 2019. - № 3/4. - С. 7-11 : іл., табл. - Бібліогр.: с. 10-11
Кл.слова (ненормовані): помісь -- гісарська -- мериноландшаф -- забійні якості -- забійні вихід -- забійний вихід -- калорійність -- потомство -- баранці Анотація: Наведені результати експериментального дослідження щодо вивчення забійних якостей баранців першого покоління 4-х місячного віку, одержаних від схрещування баранів-плідників різних порід (гісарська і мериноландшаф) з матками цигайської породи. Встановлено, що цигай *гісарські помісні баранці за більшістю забійних показників мають кращі результати ніж їхні ровесники, одержані від барана породи мериноландшаф. Так, за забійним виходом вони мали перевагу на 10,4 %, за коефіцієнтом м'ясності - на 35,7 %, за калорійністю м'яса - на 12, 5 %. Дод.точки доступу: Сусол, Р.; Слюсаренко, І. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |