Аветисян, Ю. Ф.
    Жирнокислотний склад сумарних клітинних ліпідів збудників бактеріальних хвороб рослин томата (Lycopersicon esculentum Mill.) [Текст] / Ю. Ф. Аветисян, Ю. В. Коломієць, І. П. Григорюк // Карантин і захист рослин. - 2014. - № 9. - С. 4-6 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Захист рослин
   Пасльонові--Помідори

Кл.слова (ненормовані):
бактеріальні хвороби -- томат -- клітинні ліпіди -- жирні кислоти -- ідентифікація
Анотація: Визначено жирнокислотний склад сумарних клітинних ліпідів збудників бактеріальних хвороб рослин томата в господарствах Дніпропетровської області. Встановлено, що причиною ураження рослин томата були бактерії Pseudomonas syringae pv. tomato ma Xanthomonas vesicatoria. З'ясовано, що профілі жирних кислот клітинних ліпідів, які виділено з ізолятів, варіюють в межах від С_14 до С_18, з різним якісним та кількісним складом.


Дод.точки доступу:
Коломієць, Ю.В.; Григорюк, І.П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)