Нездойминога, Е. А.
    Аналіз сировинної бази переробних підприємств і ринку товарів плодоовочевої консервації [Текст] / Е. А. Нездойминога, М. В. Шарко // Актуальні проблеми економіки : науковий економічний журнал. - 2010. - N 12. - С. 55-62. - Бібліогр.: с. 61-62 . - ISSN 1993-6788
Кл.слова (ненормовані):
консервування -- ВДЕТН


Дод.точки доступу:
Шарко, М.В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Консервування вологого зерна кукурудзи в біг-бегах [Текст] / М. Кулик [та ін.] // Тваринництво України. - 2011. - № 8. - С. 2-4
ББК 42.2
Рубрики: Зернові культури--Кукурудза
   Кормовиробництво

Кл.слова (ненормовані):
консервовані корми -- нові технології -- зерно кукурудзи -- ферментація -- герметизація бункера
Анотація: При застосуванні технології консервування вологого зерна в біг-бегах, господарство уникає 151,3 грн./т додаткових витрат, пов`язаних з сушінням. Більше того, зважаючи на кращу продуктивну дію консервованого вологого зерна при згодовуванні дійним коровам по 3,5 кг в складі раціону, економічний ефект на одній тонні становитиме 877,7 грн. за рахунок одержання додаткової кількості молока базисної жирності. Загальний ефект - 1029 грн./т консервованого вологого зерна кукурудзи.


Дод.точки доступу:
Кулик, М.; Курнаєв , О.; Корнійчук , О.; Хрипливий , В.; Линник , В.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Пилкове обніжжя і перга: застосування і зберігання [Текст] / М. Н. Харитонова [та ін.] // Пасіка. - 2012. - № 10. - С. 23
Рубрики: Бджільництво--Пасічництво
   Продукти бджільництва--Лікувальні властивості

Кл.слова (ненормовані):
консервування медом -- висушування перги -- заморожування перги
Анотація: Бджолине обніжжя й перга, як й інші продукти бджільництва, мають складний склад і проявляють високу біологічну активність. Тому постає доволі актуальне завдання підібрати сучасні й зручні на практиці методи стабілізації (зберігання) бджолиного обніжжя й перги, що мінімально впливають на їхній склад і властивості.


Дод.точки доступу:
Харитонова, М. Н.; Бурмістрова, Л. А.; Буднікова, Н. В.; Акімова, С. Н.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Неліна, Валентина.
    Пуд солі з йодом. У яких пачках і скільки летючого елемента знайшли експерти [Текст] / В. Неліна // Україна молода. - 2013. - 4 квіт.(№ 51). - С. 14 : ілюстр. - Зміст: Скільки треба йоду? ; Рейтинг цін і вмісту необхідного елемента ; Йодовану сіль не можна використовувати для консервування. соління сала, м'яса і риби ; Йодована сіль залишається йодованою лише пару місяців ; Йодовану сіль не використовують для приготування гарячих страв ; Йодовану сіль не використовують для хлібного тіста ; Корисніше споживати природно збагачену йодом морську сіль, аніж промислово збагачену йодом
ББК 5
Рубрики: Йодована сіль--Тестування--Харчування

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Бабинець, Т.
    Консервування об'ємних кормів у плівкових мішках [Текст] / Т. Бабинець, М. Мечта // Аграрна техніка та обладнання. - 2013. - № 4. - С. 70-73 : табл.
Рубрики: Кормовиробництво
   Корми

   Полімерні плівки

Кл.слова (ненормовані):
переробка -- зберігання -- консервування кормів


Дод.точки доступу:
Мечта, М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Удо, Вебер
    Обладнання фірми "Budissa Bag" на Міжнародній виставці EuroTier - 2014 [Текст] / Вебер Удо // Техніка і технології АПК. - 2014. - № 11. - С. 40
ББК 40.72
Рубрики: Сільськогосподарські машини і обладнання--Агрегати для консервування кормів--Фірма "Budissa Bag"--Міжнародна виставка "EuroTier 2014"
Анотація: У статті наведена інформація про нові агрегати для консервування кормів у довгих поліетиленових рукавах Rotor Bagger RM 7000, Budissa Bagger RM 8000/RM 8100 і RT 9000 фірми "Budissa Bag", які експонувались на Міжнародній виставці EuroTier - 2014.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)




    Заморська, І.
    Якість продуктів із суниці : значно мірою залежить від особливотей сорту / І. Заморська // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 12-13
Рубрики: Ягоди--Переробка--Якість продуктів
   Консервування--Ягоди

Анотація: Одна із складових якості продуктів переробки-біохімічний склад сировини, що тісно пов'язаний з особливостями сорту.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Біленька, І.
    Консервування фруктових і гідних пюре : у великій тарі асептичним способом / І. Біленька // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 14-15
Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація
Анотація: Застосування способу асептичного консервування має ряд переваг, одна з яких-збереження первинних властивостей продукту незалежно від місткості тари при значному скороченні тривалості обробки.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Стоянова, Л.
    Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти / Л. Стоянова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30
Рубрики: Харчові добавки--Цукор
   Консервування--Оцукрювання продуктів

   Консерви--Високоцукристі

Кл.слова (ненормовані):
Цукроза -- Пектини -- Фруктоза


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Петриченко, В. Ф.
    Біохімія силосу [Текст] / В. Ф. Петриченко // Ефективне тваринництво. - 2017. - № 1. - С. 21-25
Рубрики: Рослинні корми--Консервування--Біохімічні процеси
Кл.слова (ненормовані):
кормова маса -- комбісилос -- гідроліз складних органічних сполук -- анаеробна ферментизація -- молочнокисле бродіння -- маслянокисле бродіння -- хімічні консерванти
Анотація: Силос в раціонах сільськогосподарських тварин - один з основних кормів в зимово-стійловий період. Розглядаються біохімічні процеси при силосуванні рослинних кормів.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Прокопенко, Л. С.
    Технологія хімічного та біологічного консервування кормів [Текст] / Л. С. Прокопенко // Ефективне тваринництво. - 2018. - № 4/5. - С. 5-11
Рубрики: Корми--Технології консервування
Анотація: Метою досліджень було вивчення інтенсивності і тривалості бродіння в силосованій масі кукурудзи (контроль) та в поєднанні з соєю та гірчицею білою різної фази стиглості (дослідні варіанти).


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Башта, Вадим.
    Прориву не буде. Натомість країні загрожує консервування економічного відставання на десятиліття [Текст] / Вадим Башта, Сергій Следзь // Дзеркало тижня. - 2019. - 23-29 листоп. (№ 45). - С. 9
Рубрики: Економіка України--Прогнозування, 2020-2025 рр.
   Економічний розвиток--Україна, 21 ст.

Кл.слова (ненормовані):
інвестиції -- державний бюджет -- валовий внутрішній продукт -- зайнятість -- середній клас


Дод.точки доступу:
Следзь, Сергій




   
    Збережіть літо у банці! [Текст] // Жінка. - 2019. - № 9. - С. 48-49 : цв. ил.
Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація
   Домашнє консервування

Кл.слова (ненормовані):
конфітюр -- джеми -- варення -- мариновані овочі -- вніб 5


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)