Нездойминога, Е. А. Аналіз сировинної бази переробних підприємств і ринку товарів плодоовочевої консервації [Текст] / Е. А. Нездойминога, М. В. Шарко> // Актуальні проблеми економіки : науковий економічний журнал. - 2010. - N 12. - С. 55-62. - Бібліогр.: с. 61-62 . - ISSN 1993-6788 Кл.слова (ненормовані): консервування -- ВДЕТН Дод.точки доступу: Шарко, М.В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Консервування вологого зерна кукурудзи в біг-бегах [Текст] / М. Кулик [та ін.]> // Тваринництво України. - 2011. - № 8. - С. 2-4 Рубрики: Зернові культури--Кукурудза Кормовиробництво Кл.слова (ненормовані): консервовані корми -- нові технології -- зерно кукурудзи -- ферментація -- герметизація бункера Анотація: При застосуванні технології консервування вологого зерна в біг-бегах, господарство уникає 151,3 грн./т додаткових витрат, пов`язаних з сушінням. Більше того, зважаючи на кращу продуктивну дію консервованого вологого зерна при згодовуванні дійним коровам по 3,5 кг в складі раціону, економічний ефект на одній тонні становитиме 877,7 грн. за рахунок одержання додаткової кількості молока базисної жирності. Загальний ефект - 1029 грн./т консервованого вологого зерна кукурудзи. Дод.точки доступу: Кулик, М.; Курнаєв , О.; Корнійчук , О.; Хрипливий , В.; Линник , В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Пилкове обніжжя і перга: застосування і зберігання [Текст] / М. Н. Харитонова [та ін.]> // Пасіка. - 2012. - № 10. - С. 23 Рубрики: Бджільництво--Пасічництво Продукти бджільництва--Лікувальні властивості Кл.слова (ненормовані): консервування медом -- висушування перги -- заморожування перги Анотація: Бджолине обніжжя й перга, як й інші продукти бджільництва, мають складний склад і проявляють високу біологічну активність. Тому постає доволі актуальне завдання підібрати сучасні й зручні на практиці методи стабілізації (зберігання) бджолиного обніжжя й перги, що мінімально впливають на їхній склад і властивості. Дод.точки доступу: Харитонова, М. Н.; Бурмістрова, Л. А.; Буднікова, Н. В.; Акімова, С. Н. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Неліна, Валентина. Пуд солі з йодом. У яких пачках і скільки летючого елемента знайшли експерти [Текст] / В. Неліна> // Україна молода. - 2013. - 4 квіт.(№ 51). - С. 14 : ілюстр. - Зміст: Скільки треба йоду? ; Рейтинг цін і вмісту необхідного елемента ; Йодовану сіль не можна використовувати для консервування. соління сала, м'яса і риби ; Йодована сіль залишається йодованою лише пару місяців ; Йодовану сіль не використовують для приготування гарячих страв ; Йодовану сіль не використовують для хлібного тіста ; Корисніше споживати природно збагачену йодом морську сіль, аніж промислово збагачену йодом Рубрики: Йодована сіль--Тестування--Харчування Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Бабинець, Т. Консервування об'ємних кормів у плівкових мішках [Текст] / Т. Бабинець, М. Мечта> // Аграрна техніка та обладнання. - 2013. - № 4. - С. 70-73 : табл. Рубрики: Кормовиробництво Корми Полімерні плівки Кл.слова (ненормовані): переробка -- зберігання -- консервування кормів Дод.точки доступу: Мечта, М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Удо, Вебер Обладнання фірми "Budissa Bag" на Міжнародній виставці EuroTier - 2014 [Текст] / Вебер Удо> // Техніка і технології АПК. - 2014. - № 11. - С. 40 Рубрики: Сільськогосподарські машини і обладнання--Агрегати для консервування кормів--Фірма "Budissa Bag"--Міжнародна виставка "EuroTier 2014" Анотація: У статті наведена інформація про нові агрегати для консервування кормів у довгих поліетиленових рукавах Rotor Bagger RM 7000, Budissa Bagger RM 8000/RM 8100 і RT 9000 фірми "Budissa Bag", які експонувались на Міжнародній виставці EuroTier - 2014. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Заморська, І. Якість продуктів із суниці : значно мірою залежить від особливотей сорту / І. Заморська> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 12-13 Рубрики: Ягоди--Переробка--Якість продуктів Консервування--Ягоди Анотація: Одна із складових якості продуктів переробки-біохімічний склад сировини, що тісно пов'язаний з особливостями сорту. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Біленька, І. Консервування фруктових і гідних пюре : у великій тарі асептичним способом / І. Біленька> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 14-15 Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація Анотація: Застосування способу асептичного консервування має ряд переваг, одна з яких-збереження первинних властивостей продукту незалежно від місткості тари при значному скороченні тривалості обробки. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Стоянова, Л. Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти / Л. Стоянова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30 Рубрики: Харчові добавки--Цукор Консервування--Оцукрювання продуктів Консерви--Високоцукристі Кл.слова (ненормовані): Цукроза -- Пектини -- Фруктоза Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Петриченко, В. Ф. Біохімія силосу [Текст] / В. Ф. Петриченко> // Ефективне тваринництво. - 2017. - № 1. - С. 21-25 Рубрики: Рослинні корми--Консервування--Біохімічні процеси Кл.слова (ненормовані): кормова маса -- комбісилос -- гідроліз складних органічних сполук -- анаеробна ферментизація -- молочнокисле бродіння -- маслянокисле бродіння -- хімічні консерванти Анотація: Силос в раціонах сільськогосподарських тварин - один з основних кормів в зимово-стійловий період. Розглядаються біохімічні процеси при силосуванні рослинних кормів. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Прокопенко, Л. С. Технологія хімічного та біологічного консервування кормів [Текст] / Л. С. Прокопенко> // Ефективне тваринництво. - 2018. - № 4/5. - С. 5-11 Рубрики: Корми--Технології консервування Анотація: Метою досліджень було вивчення інтенсивності і тривалості бродіння в силосованій масі кукурудзи (контроль) та в поєднанні з соєю та гірчицею білою різної фази стиглості (дослідні варіанти). Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Башта, Вадим. Прориву не буде. Натомість країні загрожує консервування економічного відставання на десятиліття [Текст] / Вадим Башта, Сергій Следзь> // Дзеркало тижня. - 2019. - 23-29 листоп. (№ 45). - С. 9 Рубрики: Економіка України--Прогнозування, 2020-2025 рр. Економічний розвиток--Україна, 21 ст. Кл.слова (ненормовані): інвестиції -- державний бюджет -- валовий внутрішній продукт -- зайнятість -- середній клас Дод.точки доступу: Следзь, Сергій |
Збережіть літо у банці! [Текст]> // Жінка. - 2019. - № 9. - С. 48-49 : цв. ил. Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація Домашнє консервування Кл.слова (ненормовані): конфітюр -- джеми -- варення -- мариновані овочі -- вніб 5 Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |