Воронецька, І. С. Визначення собівартості молока на основі енергетичної оцінки кормів [Текст] / І. С. Воронецька, О. М. Рибаченко, А. В. Тучик> // Економіка АПК. - 2013. - № 1. - С. 38-44 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Тваринництво--Молочне скотарство--Годівля Кормовиробництво України--Кормові культури--Продуктивність Молоковиробництво--Ціноутворення Кл.слова (ненормовані): раціон кормів -- молочна продуктивність корів -- концентровані корми Анотація: Висвітлено економіко-математичне обґрунтування визначення собівартості молока на основі раціональної годівлі з елементами оцінки енергетичної поживності кормів. Дод.точки доступу: Рибаченко, О. М.; Тучик, А. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Зберігання та контроль якості кормів [Текст] / за матеріалами: "Виробництво, зберігання, використання кормів" [під ред. проф. В.Ф.Петриченка]> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 8 Рубрики: Кормовиробництво--Зберігання кормів--Якість Кл.слова (ненормовані): кислотність -- енергетична цінність -- мінеральні корми -- концентровані корми Анотація: Основними критеріями якості кормів є їх поживність, масова частка сухої речовини в кормі, її претравність, яка відображає енергетичну поживність корму та вміст у ньому перетравного протеїну. Оцінку кормів за якістю слід вважати як захід, що об'єднує інтереси виробників тваринницької та рослинницької продукції. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |