Воронецька, І. С.
    Визначення собівартості молока на основі енергетичної оцінки кормів [Текст] / І. С. Воронецька, О. М. Рибаченко, А. В. Тучик // Економіка АПК. - 2013. - № 1. - С. 38-44 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 42.2
Рубрики: Тваринництво--Молочне скотарство--Годівля
   Кормовиробництво України--Кормові культури--Продуктивність

   Молоковиробництво--Ціноутворення

Кл.слова (ненормовані):
раціон кормів -- молочна продуктивність корів -- концентровані корми
Анотація: Висвітлено економіко-математичне обґрунтування визначення собівартості молока на основі раціональної годівлі з елементами оцінки енергетичної поживності кормів.


Дод.точки доступу:
Рибаченко, О. М.; Тучик, А. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Зберігання та контроль якості кормів [Текст] / за матеріалами: "Виробництво, зберігання, використання кормів" [під ред. проф. В.Ф.Петриченка] // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 8
Рубрики: Кормовиробництво--Зберігання кормів--Якість
Кл.слова (ненормовані):
кислотність -- енергетична цінність -- мінеральні корми -- концентровані корми
Анотація: Основними критеріями якості кормів є їх поживність, масова частка сухої речовини в кормі, її претравність, яка відображає енергетичну поживність корму та вміст у ньому перетравного протеїну. Оцінку кормів за якістю слід вважати як захід, що об'єднує інтереси виробників тваринницької та рослинницької продукції.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)