Приступлюк, Валентина. Збалансоване харчування в період пандемії [Текст] / Валентина Приступлюк> // Безпека життєдіяльності. - 2020. - № 11. - С. 5 Рубрики: Коронавірус (COVID-19)--Пандемії--Раціональне харчування Кл.слова (ненормовані): вірусні інфекції -- підтримка імунітету -- овочі і фрукти -- антиоксидні властивості -- вітамін C -- корінь імбиру -- гречка і вівсянка -- масло: горіхове, гарбузове, виноградне Анотація: Оскільки коронавірус небезпечний для людей зі слабким імунітетом, то зараз дуже важливо посилено зміцнювати здоров'я. Які продукти потрібно їсти щодня? Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |