Савченко, Т. В.
    Оцінювання ефективності методів визначення конкурентоспроможності хлібопекарних підприємств [Текст] / Т. В. Савченко // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2013. - № 1. - С. 143-149 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 149
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Конкурентоспроможність
Кл.слова (ненормовані):
критерії конкурентоспроможності -- методики оцінювання конкурентоспроможності -- хлібопекарна галузь

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Патика, Н. І.
    Конкурентоспроможність та позиціонування України на світовому ринку молочної продукції [Текст] / Н. І. Патика // Економіка АПК. - 2019. - № 5. - С. 77-86 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Світовий ринок--Молоко--Розвиток
   Молочні продукти--Експорт--Україна

Кл.слова (ненормовані):
світовий ринок молока та молокопродуктів -- критерії конкурентоспроможності -- інтегральний індекс конкурентоспроможності -- експорт -- позиціонування -- виробництво молочних продуктів
Анотація: Мета статті - визначити рівень конкурентоспроможності ВЕД 10.5 «Виробництво молочних продуктів», оцінити позиції України на світовому ринку молочних продуктів та окреслити напрями їх посилення. Визначення системних проблем розвитку галузі, заходів щодо підвищення конкурентоспроможності виробництва молочних продуктів та напрямів зміцнення конкурентних позицій України на світових ринках молокопродуктів дозволить розробити ключові пріоритети для формування ефективної політики підвищення конкурентоспроможності української молочної продукції на світових ринках.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)