Delicious Easter Cooking [Text]> // English for everybody. - 2009. - № 3. - P. 18 Рубрики: Релігійні свята--Обрядова кулінарія Кл.слова (ненормовані): вніб 6 Є примірники у відділах: всього 1 : ВДІМ (1) |
Delicious Easter Cooksng [Text]> // English for everybody. - 2009. - № 3. - P. 18 Рубрики: Релігійні свята--Обрядова кулінарія Кл.слова (ненормовані): вніб 6 Є примірники у відділах: всього 1 : ВДІМ (1) |
Делеринс, Г. Божий одуванчик [Текст] : повара в Европе и Америке закупают скромные желтые цветы для дорогого ужина / Г. Делеринс> // Огонек. - 2009. - № 1. - С. 61 Рубрики: Кулінарія Анотація: Рецепты салата и омлета из одуванчиков. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Хоботова, Л. Фирменное блюдо патриотов [Текст] / Л. Хоботова> // Вокруг света. - 2009. - № 5. - С. 129-132 : фот. цв. Рубрики: Кулінарія--Бразилія Анотація: Национальная кухня Бразилии. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Нестеренко, Т. Символічне значення куті в обрядовій їжі української кухні [Текст] : страви з крупів. 7 клас / Т. Нестеренко> // Трудове навчання (Шкільний світ). - 2009. - № 1. - С. 36-38 Рубрики: Обрядова кулінарія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
36 Г 34 Гендин, А. Усы или клешни? Из жизни морских продуктов [Текст] : Чем омар отличается от лобстера, а лангуст от креветки? Что такое нулева устрица? Как правильно приготовить и употребить морских обитетелей? / А. Гендин> // В мире науки. - 2009. - N 9. - С. 91-93 . - ISSN 0208-0621 Кл.слова (ненормовані): морські тварини -- кулінарія Анотація: Кулинарные технологии приготовления морепродуктов. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
36 П 17 Папченко, А. Донья паэлья [Текст] / А. Папченко> // Вокруг света. - 2010. - N 3. - С. 125-129 Кл.слова (ненормовані): ІБВ -- Іспанія -- кулінарія Анотація: Традиционное испанское блюдо паелья. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
52 О-97 Ощенко, Г. Источник долгожительства [Текст] / Г. Ощенко> // Физкультура и спорт. - 2010. - N 2. - С. 21. . - ISSN 0130-5670 Рубрики: Лікувальна кулінарія Кл.слова (ненормовані): ВДСГН -- овес Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
78 Ч-61 Чиляева, Е. В. Газетный фонд Библиотеки Академии наук: прошлое и настоящее [Текст] / Е. В. Чиляева> // Библиография. - 2010. - N 1. - С. 28-32 . - ISSN 0869-6020 Рубрики: Газети Наукова бібліотека Мікрохвильова кулінарія Кл.слова (ненормовані): ібв Є примірники у відділах: всього 1 : ВНІБ (1) |
83 Б 11 Бідасюк, Н. Американська література південно-азіатської діаспори: кулінарний дискурс [Текст] / Н. Бідасюк> // Слово і час. - 2010. - N 11. - С. 59-68. . - ISSN 0236-1477 Рубрики: Літературознавство Кл.слова (ненормовані): ібв -- етноси -- кулінарія Є примірники у відділах: всього 2 : ВА (1), ВДГН (1) |
36 Н 49 Неліна, В. Зелений король [Текст] / В. Неліна> // Україна молода. - 2011. - N 92. - С. 14. Рубрики: Овочі--Кулінарія--Шпинат Кл.слова (ненормовані): ібв Анотація: Про користь шпинату та рецепти блюд з нього. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Охотський, Б. О. Медова кухня [Текст] / Б. О. Охотський> // Пасіка. - 2011. - № 8. - С. 27 Рубрики: Пасічництво--Пасіки--Кулінарія Кл.слова (ненормовані): Фрукти з медом -- каша з медом -- млинці з медом Анотація: В статті йдеться про поради щодо корисного вмісту меду та пропонується рецепт страви з медом. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Сычева, Л. Земляная груша - можно скушать [Текст] / Л. Сычева> // Физкультура и спорт. - 2011. - № 9. - С. 22-23 Рубрики: Топінамбур--Лікувальна кулінарія--Вирощування Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Кутнякова, Т. І. Обрядова святкова їжа [Текст] : година спілкування / Т. І. Кутнякова> // Вивчаємо українську мову та літературу. - 2011. - № 29. - С. 23-26 Рубрики: Релігійні свята--Обрядова кулінарія--Україна Анотація: Година спілкування, мета якої ознайомити учнів із різдвяними святами, обрядовими стравами, пов’язанними з цими святами; розвивати дослідницькі навички учнів, їхню творчу уяву; виховувати інтерес до культурної спадщини народу. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Олефиренко, Татьяна. Красота на сьедение [Текст] / Татьяна Олефиренко> // Вокруг света. - 2011. - № 10. - С. 214-218 Рубрики: Кулінарія--Квіти Анотація: Бутоны тюльпанов - на закуску, телятина под соусом из маргариток - на горячее, засахаренные фиалки и щербет из лепестков роз - на десерт. Это не фантазия сказочника. Это то, что сегодня подают во многих хороших ресторанах. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Гриценко, І. Активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках обслуговуючих видів праці [Текст] / Ірина Гриценко> // Трудове навчання (Шкільний світ). - 2012. - № 3. - С. 8-9 Рубрики: Трудове виховання--Класно-урочна система--Загальноосвітні навчальні заклади Кл.слова (ненормовані): кулінарія -- активізація -- методи навчання Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Бебехер, Юлия. Израильская фалафельная [Текст] / Ю.Бебехер> // Вокруг света. - 2012. - № 6. - С. 40-44 : фото.цв. Рубрики: Кулінарія--Національні страви--Ізраїль--Ліван Анотація: Израиль и Ливан давно ведут споры о том, кто из них имеет право называть фалафель национальным блюдом, но далеки от согласия.А фалафельная как малый бизнес была и остается символом Израиля. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Білоус, Оксана. Випікаємо печатний пряник / О. Білоус> // Наша Берегиня. - 2012. - № 4. - 6-8. - (Вкладка: Українська народна випічка) : фото Рубрики: Кулінарія--Випічка Кл.слова (ненормовані): печатний пряник Анотація: Дана стаття містить рецепти випікання печатного пряника Оксани Білоус. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Кобальчинська, Романа. Українське обрядове печиво / Р. Кобальчинська> // Наша Берегиня. - 2012. - № 4. - 2-5. - (Вкладка: Українська народна випічка) : фото Рубрики: Кулінарія--Випічка Кл.слова (ненормовані): печиво Анотація: Дана стаття містить рецепти Романи Кобальчинської обрядових пряників. Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене) |
Вісім гірких продуктів: гірко - означає корисно [Текст]> // Українське слово. - 2013. - 27 лют.-5 берез.(№ 9). - С. 12. - Зміст: Редька - загальнозміцнювальний засіб ; Хрін - вбиває хвороботворні бактерії, знімає запалення ; Гірчиця - від нервів ; Грейпфрукт - для стрункої фігури ; Чай - для здоров'я кісток ; Кава - для профілактики діабету ; Пиво - для збереження зору ; Темний шоколад - для запобігання серцевим захворюванням і зміцнення судин. - Подібна публ. в газ."Правда Украины" . - 2013. - 1 март. - С.8. Рубрики: Смакотерапія Кулінарія--Продукти Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |