Стадницька, О. Хімічний склад молока української чорно-рябої молочної породи [Текст] / О.Стадницька, Й.Сірацький> // Тваринництво України. - 2011. - № 7. - С. 13-15 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Скотарство--Велика рогата худоба--Молочна продуктивність Кл.слова (ненормовані): надій -- суха речовина -- жир -- лактоза -- білок -- сухий молочний залишок Анотація: Встановлено, що хімічний склад молока впродовж лактації змінюється. Із збільшенням тривалості лактації дещо збільшується густина молока, вміст жирів та білка в молоці. Дод.точки доступу: Сірацький, Й. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Денисенко, Т. М. Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. Чернігова [Текст] / Т. М. Денисенко> // Технічні науки та технології. - 2015. - № 1. - С. 185-190 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Молочне виробництво--Чернігів, місто (Україна) Кл.слова (ненормовані): виробники -- натуральний продукт -- фальсифікація -- маркування -- товарознавча оцінка -- кислотність -- густина -- білки -- жири -- лактоза Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |