Стадницька, О.
    Хімічний склад молока української чорно-рябої молочної породи [Текст] / О.Стадницька, Й.Сірацький // Тваринництво України. - 2011. - № 7. - С. 13-15 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Скотарство--Велика рогата худоба--Молочна продуктивність
Кл.слова (ненормовані):
надій -- суха речовина -- жир -- лактоза -- білок -- сухий молочний залишок
Анотація: Встановлено, що хімічний склад молока впродовж лактації змінюється. Із збільшенням тривалості лактації дещо збільшується густина молока, вміст жирів та білка в молоці.


Дод.точки доступу:
Сірацький, Й.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Денисенко, Т. М.
    Органолептичні та фізико-хімічні методи оцінювання якості питного молока, яке реалізується в торговельній мережі м. Чернігова [Текст] / Т. М. Денисенко // Технічні науки та технології. - 2015. - № 1. - С. 185-190 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочне виробництво--Чернігів, місто (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
виробники -- натуральний продукт -- фальсифікація -- маркування -- товарознавча оцінка -- кислотність -- густина -- білки -- жири -- лактоза


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)