Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства [Текст] / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 191-199 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 198-199 Рубрики: Ресторани--Харчові продукти Кл.слова (ненормовані): левзея сафлоровидна -- екстрагування -- сухі речовини -- антиоксидантна активність -- технології кулінарної продукції -- обладнання -- індивідуальне харчування -- екологічно чисті харчові продукти Дод.точки доступу: Ковбасюк, Л. М.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В.; Арпуль, О. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |