Новини АПК. Виробництво яєць і м'яса птиці в Україні у першому півріччі 2012 року [Текст]> // Сучасне птахівництво. - 2012. - № 8. - С. 2-3 : табл. Рубрики: Птахівництво М'ясне виробництво Птахопродукти Кл.слова (ненормовані): яйця -- м'ясо птиці -- виробництво яєць Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Маслак , Олександр. Тенденції ринку продукції птахівництва [Текст] / О. Маслак > // Агробізнес сьогодні. - 2013. - № 24. - С. 12-13 : ілюстр. Рубрики: Птахівництво Курівництво--Переробка--Ринок Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці -- яйця -- ринок продукції птахівництва Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Мельник, Юрій. Сьогодення та майбутнє агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт" [Текст] / Ю. Мельник ; інтерв'ю вела Наталія Куян> // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 8/9. - С. 5-7 : ілюстр. Рубрики: Птахівництво--Холдингові компанії Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці -- показники -- орендовані землі -- податки -- експорт м'яса птиці Анотація: Голова правління агрохолдинга "Миронівський хлібопродукт" Юрій Мельник розповів про сьогодення та майбутнє МХП напередодні свята птахівників - 50-річчя промислового птахівництва України. Дод.точки доступу: Куян, Наталія \інтерв'ю вела.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Фотіна, Т. І. Потенційний ризик та якість безпеки продуктів птахівництва [Текст] / Т. І. Фотіна> // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 8/9. - С. 52-55 : рис. - Бібліогр.: с. 55 Рубрики: Птахівництво--Продукція--Якість Кл.слова (ненормовані): безпека продуктів птахівництва -- харчові продукти -- м'ясо птиці -- НАССР -- якість харчових продуктів Анотація: Якість харчових продуктів відіграє важливу роль у життєдіяльності людей. Особливо актуальне питання ветеринарно-санітарного контролю виробництва продуктів птахівництва в сучасних умовах. Для вирішення подібних проблем сучасна світова харчова промисловість запроваджує нову систему управління безпекою харчової продукції - систему НАССР, яка відповідає цим вимогам. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Перспективы в кормлении птицы: как сделать производство птицы стабильным [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 12. - С. 4-6 : ілюстр. Рубрики: Птахівництво--Годування--Корми Птахівництво--Конференції Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці -- кормові білки -- раціон -- виробництво птиці Анотація: Темой 31-го научного симпозиума птицеводов, организованного британским отделением Научной Ассоциации Мирового Птицеводства (WPSA) стал поиск путей решения проблемы стабильного производства мяса птицы. Конференция ставила целью изучить все аспекты стабильности - экономику, окружающую среду и этику. Симпозиум проводился в английском городе Честер в сентябре 2014 года по теме "Стабильное производство мяса птицы в Европе". Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Следзь, С. Агроекспорт: прощавай, Росіє, - торгуємо з Китаєм [Текст] / С. Следзь> // Дзеркало тижня. - 2015. - № 33. - С. 9 : табл. Рубрики: Експорт--Зовнішня торгівля--Товари--Україна, 21 ст. Експорт--Сільськогосподарська продукція Кл.слова (ненормовані): оброблене зерно зернових культур -- готові продукти із зерна -- цукор -- томатна паста -- м'ясо птиці Анотація: Найбільшим покупцем українського продовольства став Китай, Росія - в аутсайдерах Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Карпенко, С. Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы [Текст] / Сергей Карпенко> // Сучасне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 2-3 : ил. Рубрики: Птахівництво--Курівництво--М'ясне виробництво Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці -- експорт -- конкуренція -- курятина -- міжнародна торгівля -- світовий ринок птиці Анотація: Учитывая, что сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на экспорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Карпенко, С. Украина может стать одним из главных экспортеров мяса птицы [Текст] / Сергей Карпенко ; подгот. Илья Есин> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 6. - С. 4 Рубрики: Птахівництво--М'ясо птиці--Експорт Курівництво--М'ясне виробництво--Експорт Кл.слова (ненормовані): курятина -- бройлери -- експорт курятини -- м'ясо птиці -- міжнародна торгівля -- квота на експорт птиці Анотація: Учитывая, что на сегодня для отечественной курятины закрыт российский рынок, актуальным является поиск других возможностей для экспорта. В первую очередь, это касается стран Ближнего Востока, Азии и Африки. О квоте на експорт птицы, перспективных рынках и трендах на мировом рынке мяса птицы рассказал исполнительный директор Ассоциации "Союз птицеводов Украины" Сергей Карпенко. Дод.точки доступу: Есин, И. \подгот.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гоноцкий, В. А. Глубокая переработка мяса птицы [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 2. - С. 30-32 : рис., табл. Рубрики: Птахопродукти--Переробка Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці -- тушки птиці -- оброблення тушок -- субпродукти Анотація: В связи с различными привычками и запросами потребителей мяса птицы возникла объективная потребность реализации мяса птицы не только в виде тушек, но и после разделки ее на отдельные части в соответсвии с гастрономическим назначением и экономической целесообразностью. Приведены самые различные схемы разделки тушек птицы. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Програма розвитку птахівництва у дослідних господарствах мережі НААН [Текст] / О. В. Терещенко [та ін.]> // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 5/6. - С. 30-36 : табл., фот. Рубрики: Птахівництво--Курівництво--Племінна справа Птахівництво--Індиківництво--Продукти птахівництва Птахівництво--Гусівництво--Розведення Птахівництво--Дослідні господарства--Бірки, село (Харківська обл.) Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці -- яйця -- селекційно-племінна робота -- племінні репродуктори -- експериментальна ферма Анотація: Птахівництво є одним з найперспективніших напрямків діяльності галузі тваринництва не лише в Україні, а і в світі, оскільки продукція птахівництва як м'ясного, так і яєчного напрямку спрямована на забезпечення харчових потреб населення та продовольчої безпеки держави. Дод.точки доступу: Терещенко, О. В.; Катеринич, О. О.; Хвостик, В. П.; Панькова, С. М.; Руда, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гоноцкий, В. А Влияние холодильной обработки и хранения на качественные характеристики мяса птицы механической обвалки [Текст] / В. А Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 9. - С. 31-33 : ил., табл. Рубрики: Птахопродукти--М'ясо--Якість Кл.слова (ненормовані): м'ясопродукти -- м'ясо птиці -- переробка м'яса птиці -- зберігання м'яса птиці Анотація: В мясной промышленности применяется ряд методов для консервирования мяса и мясопродуктов с целью предохранения их от порчи и увеличения сроков хранения. Наиболее распространенным методом консервирования принято считать обработку продуктов холодом. Вид холодильной обработки (охлаждение, подмораживание, замораживание) зависит от длительности предполагаемого хранения, вида сырья. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Рябоконь, Ю. А. Состояние и перспективы развития индейководства [Текст] / Ю. А. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2016. - № 10. - С. 8-12 : ілюстр. табл. Рубрики: Птахівництво--Індиківництво Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці -- індичатина -- поживні особливості м'яса індиків -- виробництво індичатини Анотація: За последние два десятилетия производства мяса птицы в мире возросло более чем в три раза. Основными причинами такого роста являются высокие питательные и диетические свойства птичьего мяса, а также высокая эффективность промышленного птицеводства. Затраты кормов на производство одного килограмма мяса бройлеров в 2 раза ниже, чем на призводство одного килограмма свинины, и в 3 раза ниже, чем на производство одного килограмма говядины. По уровню усвоения кормов индейки уступают только бройлерам, но по биологической ценности мясо индеек стоит на первом месте. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гоноцкий, В. А. Костные включения, кальций и другие минеральные вещества в мясе птицы механической обвалки [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 2. - С. 36-39 : ил., табл. Рубрики: Птахівництво--М'ясо--Переробка Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці -- механічне обвалювання м'яса птиці -- кісткове борошно Анотація: В отличие от мяса ручной обвалки мясо птицы механической обвалки содержит мелкие костные включения. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Пищевая ценность мяса птицы [Текст] / подгот. : Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2017. - № 9. - С. 31-36 : ил., табл. Рубрики: Птиця--М'ясо Кл.слова (ненормовані): м'ясо птиці -- харчова цінність м'яса птиці -- м'ясо гусака -- м'ясо індички -- м'ясо курки Анотація: Мясо птицы универсально. В составе этого продукта весь комплекс аминокислот в самом идеальном соотношении, много калия, кальция, натрия, фосфора, железа, хлора. Мясо птицы считалось и считается деликатесным блюдом. В нем много белка самого высокого качества, умеренное количество жира, мало соединительной ткани. Очень нежное мясо у молодой птицы. Для детей и больных - это самый полезный и диетический продукт. Дод.точки доступу: Рябоконь, Ю. А. \подгот.\; Рябоконь, В. В. \подгот.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гоноцкий, В. А. Характеристика сырья, направляемого на механическую обвалку [Текст] / В. А. Гоноцкий> // Ефективне птахівництво. - 2018. - № 1. - С. 16-20 : ил., табл. Рубрики: Птиця--М'ясо--Переробка Кл.слова (ненормовані): механічне обвалювання м'яса -- м'ясо птиці -- якість м'яса птиці Анотація: Мясо птицы является важнейшим источником полноценного белка животного происхождения, липидов с высоким уровнем незаменимых жирных кислот. Дана характеристика мяса птицы, направляемого на механическую обвалку. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |