Салтиков, Є. А. Вулик "Золотий медовик" для надсильних бджолиних сімей [Текст] / Є. А. Салтиков> // Пасіка. - 2012. - № 1. - С. 8-9 : ілюстр. Рубрики: Бджільництво--Бджоли--Обладнання--Вулики Кл.слова (ненормовані): виготовлення вулика -- медоносні культури -- перевезення вулика Анотація: "Золотий медовик" - вулик важкий, тому для кочівель автор статті виготовив спеціальний підйомник, за допомогою якого удвох легко завантажити його на автомобіль та зняти. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Салтиков, Є. А. Вулик "Золотий медовик" дає по 285 кг меду [Текст] / Є. А. Салтиков> // Пасіка. - 2012. - № 8. - С. 23 Рубрики: Бджільництво--Вулики--Токмак, місто--Запорізька обл. Пасічництво--Бджоли--Догляд Анотація: У журналі "Пасіка" №1 за 2012 рік була опублікована стаття даного автора "Вулик "Золотий медовик" для надсильних бджолиних сімей". Вона викликала неабиякий резонанс серед бджолярів. Є. А. Салтиков узагальнив їх запитання і дає на них відповіді в цій публікації. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Приймак , Г. М. Підготуймося до ройової пори [Текст] : з власного досвіду / Г. М. Приймак > // Пасіка. - 2015. - № 4. - С. 9-10 Рубрики: Бджільництво--Бджоли--Догляд Кл.слова (ненормовані): роївниця -- медозбір -- сім'я-медовик Анотація: Автор вважає, що роїння повинне бути контрольованим, а допущення стихійного роїння є ознакою низького професійного рівня пасічника. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Дячун, О. Медова кухня [Текст] / О. Дячун> // Пасіка. - 2015. - № 5. - С. 29 : ілюстр. Рубрики: Кулінарія--Випічка--Рецепти Продукти бджільництва--Мед Кл.слова (ненормовані): медовик -- медівнички -- птіфури -- кулінарні рецепти з меду Анотація: Наведені рецепти кулінарії, в яких широко використовується мед. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Страви з медом до святкового столу [Текст] : солодкий, поживний, цілющий> // Пасіка. - 2015. - № 12. - С. 18-20. - Зміст: Медові пряники ; Пасічницькі пряники ; Медовий торт ; Медовик ; Медовий кекс ; Медові кульки з горіхами ; Бабка сирна з горіхами на меду ; Медовик у сметані ; Медове печиво ; Яблучний пиріг ; Тушковане м'ясо з медом ; Відбивні зі свинини з медом ; Смажена квасоля з медом ; Гречана каша з медом ; Квашені яблука в медовому сиропі ; Гарбуз з яблуками та медом ; Напій з шипшини та меду ; Напій "Бджілка" ; Як приготувати медовуху? ; Медова горілка . - ISSN 1814-4764 Рубрики: Кулінарія--Мед--Страви Кл.слова (ненормовані): пряники -- кулінарні рецепти з медом -- пиріг -- печиво -- напої з медом -- медовуха Анотація: Ось і Новий рік на порозі а там - і Різдвяні свята. Якщо ви не обрали, що приготувати, вам стануть у нагоді рецепти з книги Григорія Михайловича Приймака "Енциклопедичний довідник з бджільництва". Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Випікаємо медовик [Текст]> // Пасіка. - 2018. - № 11. - С. 23. - За матеріалами сайту modney.pp.ua Рубрики: Мед--Кулінарія--Торти Кл.слова (ненормовані): медовий торт -- кулінарні вироби з медом -- випічка Анотація: Медовик, медовий торт - це солодка випічка, смак якої ми пам'ятаємо з дитинства. Робиться медовий торт швидко, але йому треба постояти 8-9 годин, щоб коржі добре просочилися кремом і розм'якли. Прпопнуємо рецепт класичного медовика та швидкого медовика, що смажиться на сковороді. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Випікаємо медовик [Текст]> // Пасіка. - 2018. - № 12. - С. 19. - За матеріалами сайту modney.pp.ua Рубрики: Мед--Борошняні кулінарні вироби Кл.слова (ненормовані): медовик без яєць -- кулінарія -- кулінарні вироби з медом Анотація: Медовик, медовий торт - це солодка випічка, яка подобається і дітям, і дорослим. Робиться медовик швидко, але йому треба постояти 8-9 годин, щоб коржі добре просочилися кремом і розм'якли.Прпонуємо рецепт медовика без яєць. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Випікаємо медовик [Текст]> // Пасіка. - 2019. - № 1. - С. 27 : іл. - За матеріалами сайту modney.pp.ua Рубрики: Мед--Кулінарія--Торти Кл.слова (ненормовані): пиріг -- випічка з медом -- німецький Биненштих -- рецепти медовика Анотація: Цей рецепт значно відрізняється від традиційного рецепту медовика. Биненштих ("укус бджоли") - це щось між пирогом і тортом. Одна з класичних випічок німецької кухні. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |