Самарцев, Е.
    Методика ценообразования в гостиничном и ресторанном бизнесе - мировая практика [Текст] / Евгений Самарцев // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 2. - С. 26-39 : ил.
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ціноутворення
Кл.слова (ненормовані):
методи ціноутворення -- процедура розрахунку ціни -- ціновий маркетинг -- трансфертні ціни -- механізм ціноутворення

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Загурський, Олег.
    Основні суперечності у сфері ціноутворення продукції аграрного сектору [Текст] / Олег Загурський // Банківська справа. - 2013. - № 5. - С. 105-114 : табл. - Бібліогр.: 11 назв.
ББК 65.25
Рубрики: Ціноутворення--Аграрний сектор--Україна
Кл.слова (ненормовані):
засоби виробництва -- механізм ціноутворення -- рентабельність -- собівартість -- ціна
Анотація: Висвітлюються стан і проблеми формування цін на продукцію аграрного сектору. Проведено статистичний аналіз обсягів реалізації собівартості та цін на товарну продукцію підприємств аграрного сектору, порівюються індекси цін реалізації промислової і сільськогосподарської продукції за останні п’ять років. Відзначені фундаментальні суперечності,що виникають у процесі ціноутворення на аграрну продукцію, запропоновано напрями їх вирішення.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)