Зберігання та контроль якості кормів [Текст] / за матеріалами: "Виробництво, зберігання, використання кормів" [під ред. проф. В.Ф.Петриченка] // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 8
Рубрики: Кормовиробництво--Зберігання кормів--Якість
Кл.слова (ненормовані):
кислотність -- енергетична цінність -- мінеральні корми -- концентровані корми
Анотація: Основними критеріями якості кормів є їх поживність, масова частка сухої речовини в кормі, її претравність, яка відображає енергетичну поживність корму та вміст у ньому перетравного протеїну. Оцінку кормів за якістю слід вважати як захід, що об'єднує інтереси виробників тваринницької та рослинницької продукції.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Подобед, Л. И.
    Оптимизируем фосфорное питание птицы [Текст] / Л. И. Подобед // Сучасне птахівництво. - 2015. - № 11/12. - С. 28-30 : ил. - Библиогр.: с. 30
Рубрики: Птахівництво--Комбікорми
Кл.слова (ненормовані):
мінеральні корми -- фосфор -- годування птиці -- комбікорми для бройлерів


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)