Сластін, Владислав.
    Літера Е - чи їстівна? Продукти з дозволеними для використання барвниками, консервантами, поліпшувачами смаку і запаху їжте, але знайте міру [Текст] / Владислав Сластін ; інтерв'ю вела Тетяна Зінченко // Україна молода. - 2012. - 9 лют.(№ 21). - С. 11
ББК 51.23
Рубрики: Продукти харчування--Якість
   Гігієна харчування

   Україна
Кл.слова (ненормовані):
напівфабрикати -- харчові добавки -- натуральні продукти -- шкідливі барвники -- аскорбінова кислота -- замінники цукру


Дод.точки доступу:
Зінченко, Тетяна \інтерв'ю.\
Є примірники у відділах: всього 1 : ВМ (1)
Вільні: ВМ (1)





    Пархоменко, Л.
    Спельта в "кожуху", молоко з терміном реалізації 72 години й ковбаса з натурального м'яса [Текст] / Людмила Пархоменко // Деснянська правда. - 2015. - 3 груд. (№ 48). - С. 3
ББК 65
Рубрики: Харчові виробництва--Україна
   Городня, місто--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
натуральні продукти
Анотація: Нарис про Городняський ПрАТ "ЕтноПродукт" та його директора В. І. Приходька.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





    Корень, Наталія.
    І хліб, і сир, печиво і шоколад. [Текст] / Наталія Корень // Голос Присеймів'я. - 2017. - 22 квіт. (№ 16). - С. 1 : фот.
Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Харчові продукти--Екологічні інновації--Чернігівська область (Україна)
   Піски, село Бахмацького р-ну
Кл.слова (ненормовані):
натуральні продукти -- екологічно чисті продукти
Анотація: ПСП "Пісківське" спеціалізується на виробництві екологічно чистих і натуральних продуктах харчування під маркою "Щедра фермерська родина".


Дод.точки доступу:
Колоша, Валерій (сільгосппідприємець, керівник ПСП "Пісківське") \про нього\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





    Мальчик, Мар'яна.
    Сучасні тренди переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції: світовий досвід [Текст] / Мар'яна Мальчик, Олена Попко // Маркетинг в Українi. - 2020. - № 2. - С. 10-19 : рис. - Бібліогр.: с. 18-19
УДК
Рубрики: Маркетингові технології--Ринок молока і молочної продукції--Світовий досвід
Кл.слова (ненормовані):
товарна номенклатура -- оператори ринку -- мембранні технології -- натуральні продукти
Анотація: Інгредієнди на основі молочної сироватки є важливими компонентами харчової продукції. Споживання молочних інгредієнтів стрімко зростає у всьому світі в зв'язку з розвитком концентрації здорового харчування. В першу чергу, це стосується концентратів сироваткового білка, які мають широку сферу застосування в дитячому, спортивному, лікуально-профілактичному харчуванні. Авторки статті розповідають про світовий досвід сучасних трендів переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції.


Дод.точки доступу:
Попко, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)