Сластін, Владислав. Літера Е - чи їстівна? Продукти з дозволеними для використання барвниками, консервантами, поліпшувачами смаку і запаху їжте, але знайте міру [Текст] / Владислав Сластін ; інтерв'ю вела Тетяна Зінченко > // Україна молода. - 2012. - 9 лют.(№ 21). - С. 11 Рубрики: Продукти харчування--Якість Гігієна харчування Україна Кл.слова (ненормовані): напівфабрикати -- харчові добавки -- натуральні продукти -- шкідливі барвники -- аскорбінова кислота -- замінники цукру Дод.точки доступу: Зінченко, Тетяна \інтерв'ю.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВМ (1) |
Пархоменко, Л. Спельта в "кожуху", молоко з терміном реалізації 72 години й ковбаса з натурального м'яса [Текст] / Людмила Пархоменко> // Деснянська правда. - 2015. - 3 груд. (№ 48). - С. 3 Рубрики: Харчові виробництва--Україна Городня, місто--Чернігівська область (Україна) Кл.слова (ненормовані): натуральні продукти Анотація: Нарис про Городняський ПрАТ "ЕтноПродукт" та його директора В. І. Приходька. Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1) |
Корень, Наталія. І хліб, і сир, печиво і шоколад. [Текст] / Наталія Корень> // Голос Присеймів'я. - 2017. - 22 квіт. (№ 16). - С. 1 : фот. Рубрики: Сільськогосподарські підприємства--Харчові продукти--Екологічні інновації--Чернігівська область (Україна) Піски, село Бахмацького р-ну Кл.слова (ненормовані): натуральні продукти -- екологічно чисті продукти Анотація: ПСП "Пісківське" спеціалізується на виробництві екологічно чистих і натуральних продуктах харчування під маркою "Щедра фермерська родина". Дод.точки доступу: Колоша, Валерій (сільгосппідприємець, керівник ПСП "Пісківське") \про нього\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1) |
Мальчик, Мар'яна. Сучасні тренди переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції: світовий досвід [Текст] / Мар'яна Мальчик, Олена Попко> // Маркетинг в Українi. - 2020. - № 2. - С. 10-19 : рис. - Бібліогр.: с. 18-19
Кл.слова (ненормовані): товарна номенклатура -- оператори ринку -- мембранні технології -- натуральні продукти Анотація: Інгредієнди на основі молочної сироватки є важливими компонентами харчової продукції. Споживання молочних інгредієнтів стрімко зростає у всьому світі в зв'язку з розвитком концентрації здорового харчування. В першу чергу, це стосується концентратів сироваткового білка, які мають широку сферу застосування в дитячому, спортивному, лікуально-профілактичному харчуванні. Авторки статті розповідають про світовий досвід сучасних трендів переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції. Дод.точки доступу: Попко, Олена Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |