Сковоринська, О. І. Розробка плану НАССР для безпеки виробництва хлібопекарських пресованих дріжджів [Текст] / О. І. Сковоринська, Н. М. Грегірчак> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 3. - С. 25-30 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 29-30 Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Дріжджі Кл.слова (ненормовані): небезпечний фактор -- критична контрольна точка -- безпека харчових продуктів -- діаграма аналізу ризиків Дод.точки доступу: Грегірчак, Н. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Оверковська, Тетяна. Правове регулювання безпечності продуктів харчування [Текст] / Тетяна Оверковська> // Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 4. - С. 109-114. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчові продукти--Безпека--Правове регулювання--Україна Кл.слова (ненормовані): небезпечний фактор -- непридатність -- сторонні речовини -- домішки Анотація: Стаття присвячена аналізу правових ознак, які характерні для безпечності продуктів харчування, визначенню особливостей правового регулювання даної сфери суспільних відносин, виокремленню зазначених ознак, а також формулюванню висновків, заснованих на положеннях чинного законодавства України. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |