Особливості поводження з відходами в готельно-ресторанному бізнесі: практичні питання [Текст] / матеріал підгот. Ганною Натоптаною> // Екологія підприємства. - 2017. - № 8. - С. 30-38 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Відходи Кл.слова (ненормовані): готелі, хостели, пансіонати, ресторани, кафе -- обов'язки суб'єктів господарювання -- інвентаризація відходів -- алгоритм дій рестораторів -- вивчаємо законодавство -- ідентифікація відходів -- паспортизація відходів -- тимчасове зберігання відходів Дод.точки доступу: Натоптана, Ганна \авт.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Поводження з небезпечними відходами в Україні: 50 головних запитань. Міжнародний досвід. Практика України. [Текст]. Ч. 3 / на запитання відп.: І. Паламарчук, Є. Власов> // Екологія підприємства. - 2017. - № 12. - С. 58-66 Рубрики: Екологічна безпека--Відходи--Україна Кл.слова (ненормовані): обов'язки суб'єктів господарювання -- охорона атмосферного повітря -- відпрацьовані батарейки на підприємстві -- дозвіл на викиди в атмосферу -- екоподаток за викидами -- державний нагляд (контроль) -- списання оргтехніки -- медичні відходи -- будівельні відходи Анотація: Розгляд найгарячіших запитань екологів, що надходять на адресу редакції. Дод.точки доступу: Паламарчук, Іван \авт.\; Власов, Євген \авт.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |