Національний стандарт на забрус [Текст] // Пасіка. - 2012. - № 1. - С. 24-27 : табл.
ББК 46.9
Рубрики: Бджільництво--Бджолопродукти
   Бджільництво--Стандарти--Україна

Кл.слова (ненормовані):
фізико-хімічні показники -- методи контролю -- органолептичні показники -- мікробіологічні показники -- поживна цінність -- калорійність
Анотація: З 1 січня 2012 року вступає в силу Національний стандарт України на забрус, продукт, який отримують на пасіках перед відбиранням меду, і призначений він для використання в харчовій, фармацевтичній промисловості, а як харчовий продукт, реалізують його через торговельну мережу.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Сімахіна, Г. О.
    Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 198-205 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Ягідні рослини
Кл.слова (ненормовані):
фазові переходи -- суниці -- оптимальні умови -- дефростація -- біологічна цінність -- органолептичні показники


Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Медико-гігієнічна оцінка води поверхневого джерела централізованого водопостачання міста Черкаси [Текст] / Ю. Г. Бондаренко [та ін.] // Довкілля та здоров'я. - 2018. - № 3. - С. 16-21 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 21
УДК
Рубрики: Гігієнічна оцінка--Водопостачання--Черкаси, місто (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
органолептичні показники -- загально-хімічні показники -- мікробіологічні показники -- показники радіаційної безпеки -- моніторингові дослідження -- здоров'я населення -- класи якості води -- комунальна гігієна
Анотація: Здійснено медико-гігієнічну оцінку якості води у поверхневому централізованому джерелі водопостачання м. Черкаси та порівняно її з результатами проведених досліджень за 2004-2008 роки.


Дод.точки доступу:
Бондаренко, Ю. Г.; Джулай, О. С.; Рябовол, В. М.; Хоменко, О. А.; Коханій, О. А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту


Дод.точки доступу:
Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Данилюк, Інна.
    Технологія млинців із плодово-овочевої сировини [Текст] / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 152-161 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Борошняні кулінарні вироби--Млинці--Технології--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
морквяний сік -- волоський горіх -- якість -- харчова цінність -- начинка -- млинці смажені -- органолептичні показники
Анотація: Розроблено технологію млинців смажених із використанням морквяного соку та начинки яблучно-горіхової, і визначено показники якості.


Дод.точки доступу:
Струтинська, Любов

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)