Національний стандарт на забрус [Текст]> // Пасіка. - 2012. - № 1. - С. 24-27 : табл. Рубрики: Бджільництво--Бджолопродукти Бджільництво--Стандарти--Україна Кл.слова (ненормовані): фізико-хімічні показники -- методи контролю -- органолептичні показники -- мікробіологічні показники -- поживна цінність -- калорійність Анотація: З 1 січня 2012 року вступає в силу Національний стандарт України на забрус, продукт, який отримують на пасіках перед відбиранням меду, і призначений він для використання в харчовій, фармацевтичній промисловості, а як харчовий продукт, реалізують його через торговельну мережу. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Сімахіна, Г. О. Особливості заморожування ягід з ніжною текстурою [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 4. - С. 198-205 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Харчова промисловість--Ягідні рослини Кл.слова (ненормовані): фазові переходи -- суниці -- оптимальні умови -- дефростація -- біологічна цінність -- органолептичні показники Дод.точки доступу: Халапсіна, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Медико-гігієнічна оцінка води поверхневого джерела централізованого водопостачання міста Черкаси [Текст] / Ю. Г. Бондаренко [та ін.]> // Довкілля та здоров'я. - 2018. - № 3. - С. 16-21 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 21
Кл.слова (ненормовані): органолептичні показники -- загально-хімічні показники -- мікробіологічні показники -- показники радіаційної безпеки -- моніторингові дослідження -- здоров'я населення -- класи якості води -- комунальна гігієна Анотація: Здійснено медико-гігієнічну оцінку якості води у поверхневому централізованому джерелі водопостачання м. Черкаси та порівняно її з результатами проведених досліджень за 2004-2008 роки. Дод.точки доступу: Бондаренко, Ю. Г.; Джулай, О. С.; Рябовол, В. М.; Хоменко, О. А.; Коханій, О. А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Буяльська, Наталія. Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
Кл.слова (ненормовані): рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту Дод.точки доступу: Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Данилюк, Інна. Технологія млинців із плодово-овочевої сировини [Текст] / Інна Данилюк, Любов Струтинська> // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 152-161 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова (ненормовані): морквяний сік -- волоський горіх -- якість -- харчова цінність -- начинка -- млинці смажені -- органолептичні показники Анотація: Розроблено технологію млинців смажених із використанням морквяного соку та начинки яблучно-горіхової, і визначено показники якості. Дод.точки доступу: Струтинська, Любов Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |