Мамонтов, Дмитрий. Умри всё живое [Текст] / Д. Мамонтов> // Вокруг света. - 2016. - № 9. - С. 84-88. - Зміст: Живая защита ; Чем опасен самоквас. Стоит ли кипятить Рубрики: Молоко--Якість--Система контролю Кл.слова (ненормовані): пастеризація -- стерилізація -- ультрапастеризація -- кількість жиру -- кислотність -- наявність антибіотиків -- лактобацили Анотація: Высокие температуры, давление под 6000 атмосфер, ионизирующая радиация - каким только пыткам не подвергается молоко, перед тем как попасть на прилавки. И все эти ухищрения лишь для того, чтобы сохранить натуральный продукт в первозданном виде. Є примірники у відділах: всього 2 : ВА (1), ВДГН (1) |
Біленька, І. Консервування фруктових і гідних пюре : у великій тарі асептичним способом / І. Біленька> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 14-15 Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація Анотація: Застосування способу асептичного консервування має ряд переваг, одна з яких-збереження первинних властивостей продукту незалежно від місткості тари при значному скороченні тривалості обробки. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Поліщук, Ірина. Куди пливе молочна галузь? [Текст] / І. Поліщук> // Урядовий кур'єр. - 2016. - 29 жовт. (№ 203). - С. 1, 5 Рубрики: Молочна промисловість--Молочні продукти--Якість--Україна Молоко--Якісний склад Сільськогосподарські підприємства--Молочний бізнес Кл.слова (ненормовані): антибіотики -- пастеризація Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |
Збережіть літо у банці! [Текст]> // Жінка. - 2019. - № 9. - С. 48-49 : цв. ил. Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація Домашнє консервування Кл.слова (ненормовані): конфітюр -- джеми -- варення -- мариновані овочі -- вніб 5 Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |