Стоянова, Л.
    Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти / Л. Стоянова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30
Рубрики: Харчові добавки--Цукор
   Консервування--Оцукрювання продуктів

   Консерви--Високоцукристі

Кл.слова (ненормовані):
Цукроза -- Пектини -- Фруктоза


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Челябиева, Виктория.
    О безопасности использовании фруктово-ягодного сырья в пищевой промышленности [Текст] / В. Челябиева, М. Гаврик, А. Литвиненко // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2016. - № 3. - С. 224-230 : табл. - Библиогр.: с. 228-230 . - ISSN 2411-5363
Рубрики: Фрукти --Ягоди--Токсичні речовини
Кл.слова (ненормовані):
мікроелементи -- пектини -- хімічний склад


Дод.точки доступу:
Гаврик, Мария; Литвиненко, Алёна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)