Стоянова, Л. Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти / Л. Стоянова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30 Рубрики: Харчові добавки--Цукор Консервування--Оцукрювання продуктів Консерви--Високоцукристі Кл.слова (ненормовані): Цукроза -- Пектини -- Фруктоза Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Челябиева, Виктория. О безопасности использовании фруктово-ягодного сырья в пищевой промышленности [Текст] / В. Челябиева, М. Гаврик, А. Литвиненко> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2016. - № 3. - С. 224-230 : табл. - Библиогр.: с. 228-230 . - ISSN 2411-5363 Рубрики: Фрукти --Ягоди--Токсичні речовини Кл.слова (ненормовані): мікроелементи -- пектини -- хімічний склад Дод.точки доступу: Гаврик, Мария; Литвиненко, Алёна Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |