Лещанкина, Е.
    Менеджмент качества: результативность и эффективность [Текст] / Елена Лещанкина // Проблемы теории и практики управления. - 2011. - № 11. - С. 65-73 : табл. - Библиогр.: с. 73
ББК 65.291.2
Рубрики: Управління--Якість
Кл.слова (ненормовані):
ефективність -- показники якості -- управління результативністю

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Труевцева, О. А.
    Анализ конкурентоспособности швейных ниток разных производителей [Текст] / О. А. Труевцева, Е. С. Белокурова, В. А. Браславский // Швейная промышленность. - 2011. - № 5. - С. 25-26 : табл., рис. - Библиогр.: с. 26 . - ISSN 0132-0955
Рубрики: Швейні матеріали
Кл.слова (ненормовані):
швейні нитки -- виробники -- показники якості -- конкурентоспроможність


Дод.точки доступу:
Белокурова, Е. С.; Браславский, В. А.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Вуштей, О. А.
    Щодо питання якості взуття [Текст] / О. А. Вуштей // Легка промисловість. - 2012. - № 1. - С. 57-58 . - ISSN 0135-230X
Рубрики: Взуттєва промисловість
Кл.слова (ненормовані):
якість взуття -- товарознавство взуття -- показники якості

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Дац, З. М.
    Удосконалення методів випробувань гідроізолюючих матеріалів [Текст] / З. М. Дац // БудМайстер. - 2012. - № 12. - С. 14-15
Рубрики: Ізоляційні матеріали та вироби
Кл.слова (ненормовані):
показники якості -- гідроізоляційні матеріали -- розробка нового стандарту

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Павлова, Вера.
    Формирование общего профессионального пространства [Текст] / В. Павлова // Библиополе. - 2013. - № 10. - С. 2-5
ББК 78.349.5
Рубрики: Науково-методична діяльність
Кл.слова (ненормовані):
державна послуга -- методичний відділ -- положення про організацію методичної діяльності -- стандарт якості -- показники якості
Анотація: О координации методической работы в Псковской области.


Дод.точки доступу:
Псковська обласна універсальна наукова бібліотека \про неї\

Є примірники у відділах: всього 1 : НМВ (1)
Вільні: НМВ (1)





    Баль-Прилипко, Л. В.
    Удосконалення методу очищення стічних вод м'ясопереробного підприємства [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, О. П. Сокирко // Стандартизацiя, сертифiкацiя, якiсть. - 2015. - № 4. - С. 41-44 : табл. - Бібліогр.: с. 44
Рубрики: М'ясне виробництво--Стічні води--Очищення
Кл.слова (ненормовані):
показники якості -- аналіз стічних вод -- гранично допустимі норми -- розмір похибки -- хімічне споживання кисню


Дод.точки доступу:
Сокирко, О. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В Щербакова, Г. А. Селютіна, А. О. Борисова // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 189-196 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва
Кл.слова (ненормовані):
активна кислотність -- ін'єкційний посол -- технологічний дим -- фенольні сполуки -- карбонові кислоти -- показники якості


Дод.точки доступу:
Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Борисова, А. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Григоренко, Л. В.
    Актуальность проблемы доочищенной питьевой воды в условиях Криворожской зоны урбанизации [Текст] / Л. В. Григоренко // Довкілля та здоров'я. - 2016. - № 3. - С. 19-25 : табл. - Бібліогр.: с. 24-25
Рубрики: Питна вода--Очищення--Технології--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
показники якості -- фірми-виробники -- фільтруючий матеріал -- побутові водоочисники
Анотація: У статті аналізується проблема доочищеної питної води в одному з найбільших сільських таксофонів Дніпровської області- Криворізькому, населення якого використовує доочищену питну воду від двох місцевих фірм-виробників. Описано різні способи застосування сорбційного матеріалу у технології доочистки питної води, дано порівняльну характеристику різних видів завантаження побутових водоочисників.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Білєра, Наталія.
    Що вибрати - "коктейль" чи монокомпонентне мікродобриво? [Текст] / Н. Білєра // Агроном. - 2017. - № 1. - С. 30-32 : фот.
Рубрики: Сільськогосподарські культури--Добрива
Кл.слова (ненормовані):
показники якості -- мікроелементи -- монохелатні добрива -- дефіцит мікроелементів


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Сатер, Н. А.
    Повышение качества нефти и экологических показателей процесса ее переработки [Текст] / Н. А. Сатер, А. Б. Григоров, О. И. Зеленский // Экология и промышленность. - 2018. - № 2. - С. 25-29. - Библиогр.: с. 28-29
УДК
Рубрики: Нафта--Якість--Автоматизовані системи
Кл.слова (ненормовані):
показники якості -- оперативний контроль -- викиди шкідливих речовин -- зниження ступеню забруднення навколишнього середовища
Анотація: Дана сравнительная характеристика показателей, применяемых для определения качества нефти при ее подготовке к переработке. Для снижения выбросов вредных веществ от установок первичной переработки нефти предложено использовать автоматизированную систему контроля качества, предусматривающую оперативную обработку информации, получаемой от датчиков, размещенных на материальных потоках. Повышение качества нефтепродуктов до уровня, установленного европейскими стандартами, и обеспечение высоких экологических показателей производства таких продуктов соответствуют целям, определенным Энергетической стратегией Украины на период до 2035 г.


Дод.точки доступу:
Григоров, А. Б.; Зеленский, О. И.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Миколенко, Світлана.
    Вплив інфрачервоного сушіння на якість свіжої замороженої черешні [Текст] / Світлана Миколенко, Юрій Куянов, Павло Баранік // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 258-266 : табл., рис. - Бібліогр.: с. 263-266
УДК
Рубрики: Плодові кісточкові--Сушіння--Якість
Кл.слова (ненормовані):
криві сушіння -- показники якості -- інфрачервона обробка -- переробка черешні


Дод.точки доступу:
Куянов, Юрій; Баранік, Павло

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)