Буяльська, Наталія. Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Юлія Ткаченко, Наталія Денисова> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 196-203 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201
Переробка продукції--Цикорій Кл.слова (ненормовані): інсулін -- пісочне тісто -- печиво Анотація: У статті доведено доцільність використання порошку цикорію для розроблення нових сортів борошняних кондитерських виробів із підвищеною харчовою цінністю, які рекомендовані як для масового споживання, так і як продукти функціонального харчування. Дод.точки доступу: Ткаченко, Юлія; Денисова, Наталія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |