At a Restaurant [Text] : menu, dialogues // English for everybody. - 2009. - № 4. - Р. 17-18
Рубрики: Ресторани
   Ресторанно-готельний бізнес

Кл.слова (ненормовані):
вніб 6

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДІМ (1)
Вільні: ВДІМ (1)





    Беляев, А.
    Воздушное гостеприимство [Текст] / А. Беляев // Украинский туризм. - 2009. - № 2. - С. 34-37
ББК 65.431.14
Рубрики: Ресторани--Обслуговування
Анотація: Кейтеринг - ресторанное обслуживание вне стационарных помещений. Трапеза во время путешествия на борту самолета.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





   
    Трактирный промысел на Руси [Текст] // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2010. - № 2
ББК 63 + 65.43

Кл.слова (ненормовані):
ресторани -- ВДЕТН

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися [Текст] / В. В. Головач // Економiка, фiнанси, право : інформаційно-аналітичний журнал. - 2010. - N 12. - С. 32-35
Кл.слова (ненормовані):
шахрайство -- ресторани -- ВДЕТН

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Дитмар, Н.
    Ресторанный бизнес сегодня [Текст] / Н. Дитмар // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2011. - N 1. - С. 68
ББК 65.43
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
установи громадського харчування

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Виявлення шахрайства в ресторані методами економіко-правового аналізу [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 4. - С. 25-33 : табл.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани
   Господарські правопорушення--Економіко-правовий аналіз--Ресторани

Анотація: Стаття дає поняття економіко-правового аналізу який ставить за мету вивчення особливого вигляду відхиленьі ненгативних явищ у сфері економіки. На конкретних прикладах показано як в ресторанах шляхом економіко-правовго анаплізу можливо вести боротьбу з господарськими правопорушеннями, в першу чергу з шахрайством персоналу.

Є примірники у відділах:
ВДЕТПСГН (25.05.2011р. - Б.ц.) (вільний)




    Головач, В. В.
    Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження) тактика і методика боротьби з шахрайством в ресторані [Текст] / В. В. Головач // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 5. - С. 32-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Шахрайство--Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
профілактика -- притягнення до відповідальності -- технологічна карта -- організація обліку -- калькуляція -- контроль -- інвентаризація
Анотація: Стаття дає поняття тактики і методики боротьби з шахрайством в ресторані . Надається перевага комплексним підходам в організації боротьби з шахрайством в ресторані.





    Трайно, В. М.
    Формування матриці привабливості клієнтів закладів ресторанного господарства [Текст] / Трайно В. М. // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 4 . - С. 206-208 : табл. - Бібліогр.: с. 208
ББК 65.43
Рубрики: Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
ресторанне господарство -- послуги -- споживач -- поведінка споживача

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Тувайкін, В. А.
    Шляхи вдосконалення якості ресторанних послуг в Україні [Текст] / Тувайкін В. А. // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2011. - № 4 . - С. 209-212. - Бібліогр.: с. 212
ББК 65.9(4Укр)42
Рубрики: Ресторани--Послуги
Кл.слова (ненормовані):
якість -- ресторанні послуги -- оцінювання якості -- ресторан -- якісні послуги

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Клементьєва, О. Ю.
    АВС аналіз в управлінні прибутком підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / О. Ю. Клементьєва // Формування ринкових відносин в Україні. - 2011. - № 9. - С. 183-186 : ілюстр. - Бібліогр.: с. 187
ББК 65.43
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани--Прибутки--Управління
Кл.слова (ненормовані):
прибуток -- прибуток на одиницю продукції -- асортимент ресторану -- управління продажами на підприємствах ресторанного господарства

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Гуторова, Л.
    Сало, рівноцінне золоту. ідеологія ресторанів Михайла Поплавського - здорова їжа з екологічно чистих натуральних продуктів [Текст] / Л. Гуторова // Україна молода. - 2011. - 6 груд.(№ 221). - С. 12 : ілюстр.
ББК 65.9(4Укр)424
Рубрики: Громадське харчування--Ресторани--Україна


Дод.точки доступу:
Поплавський, Михайло Михайлович (відомий ресторатор мережі ресторанів "Батьківська хата", ректор КНУКМ) \про нього\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





   
    Ресторан "Градецктй": место для яркой и вкусной жизни! [Текст] // Семь дней. - 2011. - 8 сент. (№ 36) . - С. 5
ББК 65
Рубрики: Ресторани--Чернігів, місто (Україна)


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





   
    Розвиток ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / М. Макаренко [та ін.] // Вісник. - 2012. - № 1. - С. 56-57. - Бібліогр.: с. 57
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
заклади громадського харчування -- ціновий сегмент -- офісні обіди


Дод.точки доступу:
Макаренко, М.; Безлюдний, С.; Бондар, О.; Коростельов, В. А.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Кучеренко, Е.
    Работа с персоналом как ключевой фактор управления ресторанным бизнесом [Текст] / Евгения Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 66-69 : ил.
Рубрики: Ресторани--Персонал
Кл.слова (ненормовані):
навчання персоналу -- правила для офіціантів -- менеджмент

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Клецковская, И.
    Ресторанный маркетинг [Текст] / Ирина Клецковская // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 70-73
Рубрики: Ресторани--Маркетинг
Кл.слова (ненормовані):
брендинг -- навчання персоналу -- дослідження ринку

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Карский, В.
    Проектирование предприятий общественного питания [Текст] / Валентин Карский // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 2. - С. 74-79 : фото.цв.
Рубрики: Громадське харчування--Проектування
Кл.слова (ненормовані):
підприємства громадського харчування -- ресторани -- технологічне проектування

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Кучеренко, Е.
    Прибыльность ресторана начинается с эффективного управления [Текст] / Елена Кучеренко // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 56-57
Рубрики: Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
управління ресторанним бізнесом -- оперативний контроль -- прибутковість ресторану

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Система отчетности в ресторане [Текст] // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 58-59
Рубрики: Ресторани
Кл.слова (ненормовані):
система звітності -- управління рестораном

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Карский, В.
    Проектирование предприятий общественного питания [Текст] / Валентин Карский // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2012. - № 3. - С. 64-70. - Начало. - 2012. - № 2
Рубрики: Громадське харчування--Проектування
Кл.слова (ненормовані):
підприємства громадського харчування -- ресторани -- технологічне проектування

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Иваненко, Анна.
    Эльзас под бешамелем [Текст] / А.Иваненко // Мир туризма. - 2012. - № 6/7. - С. 32-39 : фото.цв.
ББК 65.433
Рубрики: Туризм--Ресторани--Кухня--Франція

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)