Расчет рецептов комбикормов [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 9. - С. 4-5 : ил. - Материал подгот. на основе рекомендаций ВНИТИП (г. Сергиев Посад, РФ)
Рубрики: Комбікормове виробництво--Комбікорми--Рецептура
   Птахівництво--Птахофабрики

Кл.слова (ненормовані):
раціон -- розрахунок рецептів комбікормів -- програма
Анотація: Расчет рецептов комбикормов является важнейшим этапом их производства. На современном этапе можно выделить три основных варианта обеспечения птицефабрик комбикормами.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Давиденко, Євгенія.
    Секрет успішного хлібопечення: техніка, технологія, творчість [Текст] / Є. Давиденко // Вісті центральної спілки споживчих товариств України. - 2016. - № 32. - С. 6 : фот. цв.
Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормовані):
побутова техніка -- пекарня -- рецептура


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Андрощук, Геннадій.
    Спір за товарний знак "Stolichnaya": нові перемоги і поразки [Текст] / Геннадій Андрощук // Інтелектуальна власність в Україні. - 2018. - № 3. - С. 14-20. - Бібліогр.: с. 20 . - ISSN 1608-6422
Рубрики: Товарні знаки--Експертиза
Кл.слова (ненормовані):
конкурентна боротьба -- рецептура -- інтелектуальна власність


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Музиченко // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 168-177 : табл. - Бібліогр.: с. 174 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Добавки--Кальцій
Кл.слова (ненормовані):
макроелементи -- рецептура -- пліснявіння -- патогенна мікрофлора
Анотація: Забезпечити оптимальне споживання кальцію з раціоном за допомогою звичайних продуктів харчування важко, і це порушує питання про необхідність створення продуктів функціонального призначення, додатково збагачених цим макроелементом. Саме на основі хліба легко створити функціональний продукт з додаванням різноманітних біологічно-активних добавок, які, на відміну від традиційного продукту, спрямовані на оздоровлення та профілактику основних захворювань.


Дод.точки доступу:
Музиченко, Олена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Розробка рецептури емульсійного косметичного продукту на основі колоїдних закономірностей [Текст] / Вероніка Єфімова, Тетяна Пилипенко, Олександра Нікора, Поліна Невтряга // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 178-187 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 184-185 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Колоїдна хімія--Косметика--Рецептура
Кл.слова (ненормовані):
емульгатор -- стабілізатори -- ізотерма
Анотація: У статті відпрацьована методика прямої емульсії, що стабілізована сумішшю поверзново-активних речовин. Встановлена оптимальна концентрація суміші поверхнево-активних речовин на мпежі поділу фаз розчин-масло.


Дод.точки доступу:
Єфімова, Вероніка; Пилипенко, Тетяна; Нікора, Олександр; Невпряга, Поліна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)