Рябоконь, Ю. А.
    Яйцо как альтернатива заменителям: советы кулинарам [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 2. - С. 42-43 : табл.
Рубрики: Кулінарія--Випічка--Рецепти
Кл.слова (ненормовані):
замінник яйця -- соєве молоко -- крохмаль -- мука -- манна крупа -- твердий сир
Анотація: Яйца являются совершенной пищей, а использование их в качестве функциональных ингридиентов позволяет придать продуктам более 20 новых свойств. А какими продуктами можно заменить яйцо? Об этом можно узнать из книги Синтии Стаммерс "Печём без яиц".


Дод.точки доступу:
Рябоконь, В. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Семенець, Ю.
    Коропський сир пробували на смак у Гонконгу [Текст] : у пошуку нових ринків / Юлія Семенець // Чернігівський вісник. - 2016. - 18 серп. (№ 33). - С. 4
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Чернігівська область (Україна)
   Короп, селище--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
твердий сир -- продовольча виставка -- Гонконг
Анотація: Про І. В. Годун, фінансового директора ДП "Коропський сирзавод", яка на продовольчій виставці у Гонконгу пропонувала покуштувати тверді сорти сирів Коропського сирзаводу. Продукт сподобався.


Дод.точки доступу:
Годун, Ірина Вікторівна (фінансовий директор ДП "Коропський сирзавод") \про неї\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)