Рябоконь, Ю. А. Яйцо как альтернатива заменителям: советы кулинарам [Текст] / Ю. А. Рябоконь, В. В. Рябоконь> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 2. - С. 42-43 : табл. Рубрики: Кулінарія--Випічка--Рецепти Кл.слова (ненормовані): замінник яйця -- соєве молоко -- крохмаль -- мука -- манна крупа -- твердий сир Анотація: Яйца являются совершенной пищей, а использование их в качестве функциональных ингридиентов позволяет придать продуктам более 20 новых свойств. А какими продуктами можно заменить яйцо? Об этом можно узнать из книги Синтии Стаммерс "Печём без яиц". Дод.точки доступу: Рябоконь, В. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Семенець, Ю. Коропський сир пробували на смак у Гонконгу [Текст] : у пошуку нових ринків / Юлія Семенець> // Чернігівський вісник. - 2016. - 18 серп. (№ 33). - С. 4 Рубрики: Молокопереробні підприємства--Чернігівська область (Україна) Короп, селище--Чернігівська область (Україна) Кл.слова (ненормовані): твердий сир -- продовольча виставка -- Гонконг Анотація: Про І. В. Годун, фінансового директора ДП "Коропський сирзавод", яка на продовольчій виставці у Гонконгу пропонувала покуштувати тверді сорти сирів Коропського сирзаводу. Продукт сподобався. Дод.точки доступу: Годун, Ірина Вікторівна (фінансовий директор ДП "Коропський сирзавод") \про неї\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1) |