Застосування регуляторів кислотності у виробництві продукції з риби [Текст] / Ю. М. Хацкевич, Т. В Щербакова, Г. А. Селютіна, А. О. Борисова> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 6. - С. 189-196 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Рибні продукти--Харчові виробництва Кл.слова (ненормовані): активна кислотність -- ін'єкційний посол -- технологічний дим -- фенольні сполуки -- карбонові кислоти -- показники якості Дод.точки доступу: Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Борисова, А. О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Про здатність природних антиоксидантів впливати на окиснення харчових рослинних олій [Текст] / М. А. Лабейко, О. А. Литвиненко, Н. М. Любченко, Ф. Ф. Гладкий> // Інтегровані технології та енергозбереження. - 2019. - № 1. - С. 78-85 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 83-84
Кл.слова (ненормовані): соняшниковий шрот -- диференційний скануючий калориметр -- період індукції -- строк придатності -- фенольні сполуки -- хлорогенова кислота -- кавова кислота Дод.точки доступу: Лабейко, М. А.; Литвиненко, О. А.; Любченко, Н. М.; Гладкий, Ф. Ф. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |