Вимоги до меду, що призначений для споживання людиною [Текст] : проект наказу // Пасіка. - 2015. - № 12. - С. 5-6 : табл. - Зміст: Критерії складу меду
Рубрики: Бджільництво--Законодавство--Україна
Кл.слова (ненормовані):
фруктоза -- глюкоза -- нектарний мед -- падевий
Анотація: Представлений проект наказу щодо вимог до меду, що призначений для споживання людиною, визначені основні характеристики та критерії яким має відповідати мед.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Стоянова, Л.
    Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти / Л. Стоянова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30
Рубрики: Харчові добавки--Цукор
   Консервування--Оцукрювання продуктів

   Консерви--Високоцукристі

Кл.слова (ненормовані):
Цукроза -- Пектини -- Фруктоза


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Золотарева, И.
    Вы пробовали черный чеснок? [Текст] / И. Золотарева // Овощеводство. - 2017. - № 3. - С. 58-59 : фот. цв.
Рубрики: Часник--Вирощування
Кл.слова (ненормовані):
антибіотичні якості -- антиоксиданти -- фруктоза


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Діабетична арифметика [Текст] : всесвітній день боротьби із цукровим діабетом // Пенсійний кур'єр. - 2018. - 9 листоп. (№ 45). - С. 5 : іл.
Рубрики: Цукровий діабет--Профілактика і лікування
   Цукровий діабет--Харчування--Цукрозамінники

Кл.слова (ненормовані):
натуральні цукрозамінники -- фруктоза -- сорбіт -- стевія -- ксиліт -- мед -- синтетичні цукрозамінники






   
    Замість цукру [Текст] / пер. і комент. М. Горніча // Пасіка. - 2019. - № 6. - С. 24-25
Рубрики: Цукор--Вживання--Наслідки--Здоров'я людини
Кл.слова (ненормовані):
природні підсолоджувачі -- фруктоза -- цукрова тростина -- кето-дієта
Анотація: Ожиріння, хронічне запалення, діабет все більш пов'язують з вживанням цукру. Виробники та споживачі в США обмежують вживання солодкого і уважніше ставляться до того, що робить продукцію солодкою. Таким чином, у статті наведено природні продукти, які мають кращі властивості ніж цукор і можуть повністю його замінити.


Дод.точки доступу:
Горніч, М. \пер.\; Горніч, М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Дорохович, Вікторія.
    Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола [Текст] / Вікторія Дорохович, Анна Донець // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194 : табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Цукрозамінники
Кл.слова (ненормовані):
цукровий діабет -- харчові добавки -- фруктоза
Анотація: Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет.


Дод.точки доступу:
Донець, Анна

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Денисова, Наталя.
    Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива [Текст] / Наталя Денисова, Владислава Карцан, Наталія Буяльська // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 263-268 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 266-267
УДК
Рубрики: Морозиво--Виробництво
Кл.слова (ненормовані):
протеїн -- синтетичні добавки -- фруктоза


Дод.точки доступу:
Карцан, Владислава; Буяльська, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)