Вимоги до меду, що призначений для споживання людиною [Текст] : проект наказу> // Пасіка. - 2015. - № 12. - С. 5-6 : табл. - Зміст: Критерії складу меду Рубрики: Бджільництво--Законодавство--Україна Кл.слова (ненормовані): фруктоза -- глюкоза -- нектарний мед -- падевий Анотація: Представлений проект наказу щодо вимог до меду, що призначений для споживання людиною, визначені основні характеристики та критерії яким має відповідати мед. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Стоянова, Л. Глюкозно-фруктозні сиропи : оптимальне використання їх при виробництві фруктових консервів дає змогу одержати високоцінні й поживні продукти / Л. Стоянова> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 4. - С. 28-30 Рубрики: Харчові добавки--Цукор Консервування--Оцукрювання продуктів Консерви--Високоцукристі Кл.слова (ненормовані): Цукроза -- Пектини -- Фруктоза Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Золотарева, И. Вы пробовали черный чеснок? [Текст] / И. Золотарева> // Овощеводство. - 2017. - № 3. - С. 58-59 : фот. цв. Рубрики: Часник--Вирощування Кл.слова (ненормовані): антибіотичні якості -- антиоксиданти -- фруктоза Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Діабетична арифметика [Текст] : всесвітній день боротьби із цукровим діабетом> // Пенсійний кур'єр. - 2018. - 9 листоп. (№ 45). - С. 5 : іл. Рубрики: Цукровий діабет--Профілактика і лікування Цукровий діабет--Харчування--Цукрозамінники Кл.слова (ненормовані): натуральні цукрозамінники -- фруктоза -- сорбіт -- стевія -- ксиліт -- мед -- синтетичні цукрозамінники |
Замість цукру [Текст] / пер. і комент. М. Горніча> // Пасіка. - 2019. - № 6. - С. 24-25 Рубрики: Цукор--Вживання--Наслідки--Здоров'я людини Кл.слова (ненормовані): природні підсолоджувачі -- фруктоза -- цукрова тростина -- кето-дієта Анотація: Ожиріння, хронічне запалення, діабет все більш пов'язують з вживанням цукру. Виробники та споживачі в США обмежують вживання солодкого і уважніше ставляться до того, що робить продукцію солодкою. Таким чином, у статті наведено природні продукти, які мають кращі властивості ніж цукор і можуть повністю його замінити. Дод.точки доступу: Горніч, М. \пер.\; Горніч, М. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Дорохович, Вікторія. Зменшення глікемічності та калорійності пряників шляхом застосування цукрозамінників мальтитола та ізомальтитола [Текст] / Вікторія Дорохович, Анна Донець> // Технічні науки та технології. - 2019. - № 1. - С. 189-194 : табл. - Бібліогр.: с. 201
Кл.слова (ненормовані): цукровий діабет -- харчові добавки -- фруктоза Анотація: Впровадження у виробництво розроблених пряників дозволить розширити асортимент борошняних кондитерських виробів, які зможуть споживати хворі на цукровий діабет. Дод.точки доступу: Донець, Анна Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Денисова, Наталя. Дослідження використання цукрозамінників у технології виробництва плодово-ягідного морозива [Текст] / Наталя Денисова, Владислава Карцан, Наталія Буяльська> // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2020. - № 2. - С. 263-268 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 266-267
Кл.слова (ненормовані): протеїн -- синтетичні добавки -- фруктоза Дод.точки доступу: Карцан, Владислава; Буяльська, Наталія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |