Національний стандарт на забрус [Текст] // Пасіка. - 2012. - № 1. - С. 24-27 : табл.
ББК 46.9
Рубрики: Бджільництво--Бджолопродукти
   Бджільництво--Стандарти--Україна

Кл.слова (ненормовані):
фізико-хімічні показники -- методи контролю -- органолептичні показники -- мікробіологічні показники -- поживна цінність -- калорійність
Анотація: З 1 січня 2012 року вступає в силу Національний стандарт України на забрус, продукт, який отримують на пасіках перед відбиранням меду, і призначений він для використання в харчовій, фармацевтичній промисловості, а як харчовий продукт, реалізують його через торговельну мережу.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Войтенко, С.
    Ретроогляд оцінювання якості м'яса свиней миргородської породи [Текст] / С. Войтенко // Тваринництво України. - 2013. - № 7/8. - С. 9-13 : ілюстр.
Рубрики: Тваринництво
   Свинарство

   Селекція

Кл.слова (ненормовані):
якість м'яса -- миргородська порода -- свині -- фізико-хімічні показники
Анотація: У статті розглянуто питання якості м'яса свиней миргородської породи як за чистопородного розведення, так і схрещування чи гібридизації з тваринами різного напряму продуктивності. Проаналізовані результати власних досліджень та ряду інших авторів вказують на високу енергетичну поживність м'яса свиней миргородської породи, високий вміст жиру та втрати при кулінарній обробці за нижчої ніжності та інтенсивності забарвлення, порівняно із помісними тваринами чи спеціалізованими лініями м'ясного напряму продуктивності.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки амаранту у виробництві хлібобулочних виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Олена Литвиненко, Наталя Денисова // Технічні науки та технології. - 2019. - № 3. - С. 226-233 : табл. - Бібліогр.: с. 231-233
УДК
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
рогалики фруктові -- органолептичні показники -- фізико-хімічні показники -- добавка шпроту насіння амаранту -- подрібнене листя амаранту


Дод.точки доступу:
Литвиненко, Олена; Денисова, Наталя

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)