Крисанов, Д. Ф. Агропродовольча продукція в координатах якості та безпечності [Текст] / Д. Ф. Крисанов> // Економіка АПК. - 2011. - № 1. - С. 12-19 : фото.цв. Рубрики: Харчові продукти--Генетично модифіковані Харчові продукти--Якість--Безпека Споживче право--Україна Кл.слова (ненормовані): Харчова продукція -- Продовольча сировина -- Сертифікація продукції Є примірники у відділах: ВДЕТПСГН - Б.ц. (вільний) |
Кириленко, І. Г. Основні тенденції розвитку світового продовольчого ринку та виробництво продовольства в Україні [Текст] / І. Г. Кириленко, В. Є. Івченко, В. В. Дем'янчук> // Економіка АПК. - 2018. - № 9. - С. 34-45 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Продовольча безпека--Аграрна політика--Україна--Європейський Союз (ЄС) Світовий ринок продовольчих товарів Кл.слова (ненормовані): світовий продовольчий ринок -- експорт -- імпорт -- сільськогосподарська продукція -- додана вартість -- харчова продукція Анотація: Мета статті - вивчити поточний стан виробництва та світової торгівлі за наступними основними видами сільськогосподарської продукції: зерна пшениці та кукурудзи, рослинних олій, цукру, яловичини, свинини, м’яса птиці, вершкового масла, сирів, сухого незбираного та знежиреного молока, а також участь України у їх світовому виробництві та світовій торгівлі. За результатами дослідження надані пропозиції щодо розроблення заходів у частині продовольчої безпеки в Україні та нарощування її участі у світовій торгівлі продовольством. Дод.точки доступу: Івченко, В. Є.; Дем'янчук, В. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Мерзлов, С. В. Управління якістю та безпечністю під час виробництва йогурту з апіпродуктами [Текст] / С. В. Мерзлов> // Наука та інновації. - 2018. - № 6. - С. 24-37 : рис., табл. - Біблиогр. в кінці ст. Рубрики: Молочні продукти--Йогурти Кл.слова (ненормовані): харчова продукція -- виробництво Анотація: Розроблено технологічну блок-систему виробництва йогурту з апіродуктами резервуарним способом Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |