Сінат-Радченко, Д. Є.
    Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості [Текст] / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 206-210 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 210
Рубрики: М'ясне виробництво--Молочне виробництво
Кл.слова (ненормовані):
м'ясо -- сир -- температура -- заморожування -- частка вимороженої води -- харчові технології


Дод.точки доступу:
Масліков, М. М.; Масліков, М. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Сімахіна, Г. О.
    Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231
Рубрики: Ягоди--Заморожування
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- фазові переходи -- кристалізація -- біологічна цінність -- холодильне оброблення -- кріоушкодження -- напівфабрикати -- швидкість заморожування


Дод.точки доступу:
Халапсіна, С. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Чумаченко, І. П.
    Науково-дослідний інститут технологій та якості продукції тваринництва НУБІП України - стан, досягнення, перспективи роботи [Текст] / І. П. Чумаченко, Н. П. Пономаренко // Сучасне птахівництво. - 2016. - № 5/6. - С. 12-13 : фот.
Рубрики: Тваринництво--Вирощування--Якість продукції
Кл.слова (ненормовані):
харчові технології -- біоресурси -- поживні речовини


Дод.точки доступу:
Пономаренко, Н. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)