Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м'ясо-молочної промисловості [Текст] / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 206-210 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 210 Рубрики: М'ясне виробництво--Молочне виробництво Кл.слова (ненормовані): м'ясо -- сир -- температура -- заморожування -- частка вимороженої води -- харчові технології Дод.точки доступу: Масліков, М. М.; Масліков, М. О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Сімахіна, Г. О. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [Текст] / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна> // Наукові праці національного університету харчових технологій. - 2015. - Том 21 № 5. - С. 225-231 : табл. - Бібліогр.: с. 231 Рубрики: Ягоди--Заморожування Кл.слова (ненормовані): харчові технології -- фазові переходи -- кристалізація -- біологічна цінність -- холодильне оброблення -- кріоушкодження -- напівфабрикати -- швидкість заморожування Дод.точки доступу: Халапсіна, С. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Чумаченко, І. П. Науково-дослідний інститут технологій та якості продукції тваринництва НУБІП України - стан, досягнення, перспективи роботи [Текст] / І. П. Чумаченко, Н. П. Пономаренко> // Сучасне птахівництво. - 2016. - № 5/6. - С. 12-13 : фот. Рубрики: Тваринництво--Вирощування--Якість продукції Кл.слова (ненормовані): харчові технології -- біоресурси -- поживні речовини Дод.точки доступу: Пономаренко, Н. П. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |