Полонська, О. М.
    Методологічні підходи до моделювання трудових процесів у хлібопекарському виробництві [Текст] / О. М. Полонська // Економіка АПК. - 2011. - № 11. - С. 35-39 : табл. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Харчова промисловість--Хлібопекарське виробництво
   Економіка праці--Трудові ресурси--Людський капітал--Україна

   Економічний аналіз--АПК

Кл.слова (ненормовані):
Економіко-математичні методи -- Хлібобулочні вироби -- Трудовий процес
Анотація: Сформульовано основні методологічні підходи до моделювання трудових процесів у хлібопекарському виробництві, досліджено та розкрито основні етапи моделювання.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Корнієнко, Т. М.
    Моніторинг сучасного стану ринку хлібобулочних виробів [Текст] / Т. М. Корнієнко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2012. - № 12. - С. 132-136. - Бібліогр.: с. 136
Рубрики: Продовольчі товари
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- асортимент -- конкуренція

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Крамаренко, Дмитро.
    Дослідження впливу добавок гідробіонітів на властивості клейковини пшеничного борошна [Текст] / Дмитро Крамаренко, Володимир Дуб // Технічні науки та технології. - 2017. - № 4. - С. 195-202 : рис. - Бібліогр.: с. 200 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Борошняні вироби--Добавки
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- тісто -- мікроелементи -- гідролізат
Анотація: У результаті проведених досліджень авторами було встановлено, що добавки гідробіонітів укріплюють клейковину тіста, зменшують показники розтяжності та показники ІДК, поряд з цим добавки цистозіри і ламінарії зменшують вміст сирої клейковини. Перспективою подальших досліджень є оптимізація вмісту добавок у виробах з дріжджового тіста та розробка нових технологій хлібобулочних виробів з добавками гідробіонітів.


Дод.точки доступу:
Дуб, Володимир

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Шульга, О.
    Їстівна плівка та покриття, які утилізуються [Текст] / О. Шульга, А. Чорна // Винахідник і раціоналізатор. - 2017. - № 5. - С. 18-21 : рис.
Рубрики: Екологія--Безпека--Утилізація--Україна
Кл.слова (ненормовані):
відходи -- природні полімери -- хлібобулочні вироби
Анотація: Враховуючи, що Україна націлена на повноцінне членство в Євросоюзі, тому необхідно вже зараз починати враховувати європейський підхід до утилізації пакувальних матеріалів. Згідно проведених досліджень авторами статті запропоноване їстівне покриття може замінити за експлуатаційними характеристиками традиційні пакувальні матеріали для наведених харчових продуктів.


Дод.точки доступу:
Чорна, А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Ковальова, Василина.
    Розробка комплексного коректора для стабілізації якості борошна на борошномельних заводах [Текст] / Василина Ковальова // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 1. - С. 206-213 : рис. - Бібліогр.: с. 211 . - ISSN 2411-5363
УДК
Рубрики: Борошномельне виробництво--Борошно--Якість
Кл.слова (ненормовані):
кондитерські вироби -- клейковина -- хлібобулочні вироби


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Супруненко, Людмила.
    Прилуцький хліб: за старовинними рецептами і без е-добавок [Текст] / Людмила Супруненко // Прилуччина в новинах, подіях, коментарях. - 2018. - 24 трав. (№ 21). - С. 1
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Хлібозаводи--Досвід--Чернігівська область (Україна)
   Прилуки, місто--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
хліб -- хлібобулочні вироби -- натуральні інгредієнти -- здобні вироби -- старовинні технології -- молочний переробний цех
Анотація: Генеральний директор ПрАТ "Прилуцький хлібозавод" про якість продукції.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





   
    Для ТОВ "Бейкері Фуд Індастрі" люди - найбільша цінність [Текст] // Новини Придесення. - 2017. - 21 жовт. (№ 42). - С. 2
Рубрики: Хлібні вироби--Підприємства--Чернігівська область (Україна)
   Козелець, селище--Чернігівська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
хлібобулочні вироби -- листкове тісто -- глибока заморозка
Анотація: В селищі Козелець працює великий завод з виробництва хлібобулочних виробів глибокої заморозки з листкового тіста.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





   
    Тенденції та перспективи розвитку хлібопекарського виробництва в європейських країнах [Текст] / М. П. Сичевський [та ін.] // Економіка АПК. - 2020. - № 7. - С. 54-67 : табл. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Розвиток виробництва
Кл.слова (ненормовані):
хліб -- розвиток -- хлібобулочні вироби -- європейські країни -- виробництво -- експорт -- купівельна спроможність
Анотація: Мета статті - оцінити тенденції розвитку виробництва хлібопекарської продукції в країнах європейського простору та можливості національної промисловості щодо зміцнення позицій на внутрішньому і зовнішньому ринку. Розраховано на фахівців у сфері економіка харчової промисловості та хлібопекарської галузі, працівників наукової сфери, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів. Результати дослідження можуть застосовуватися фахівцями для оцінки рівня розвитку хлібопекарського виробництва в окремих країнах європейського простору, працівниками органів державного управління при виборі напрямів продовольчої політики, науковими співробітниками для розширення сфери дослідження.


Дод.точки доступу:
Сичевський, М. П.; Шпичак, О. М.; Коваленко, О. В.; Куць, О. І.; Бокій, О. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)