Ковальчук, У.
    Хочешь выжить - забеременей? [чернігівські діабетики не одержують безкоштовно інсулін у повному обсязі] [Текст] / У. Ковальчук // Семь дней. - 2010. - N 17. - С. 23.
ББК 65
Рубрики: Медицина--Діабет--Лікарські засоби
Анотація: Сесія Чернігів. міськради не виділила кошти на придбання ліків для діабетиків.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВКр (1)
Вільні: ВКр (1)





   
    Інгібування протеїнтирозинфосфатаз фосфоновими кислотами на платформі калікс[4]арену й тіакалікс[4]арену [Текст] / В. В. Труш [та ін.] // Доповіді Національної академії наук України. - 2012. - № 3. - С. 145-151. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 24.2
Рубрики: Хімія--Органічна хімія--Багатоядерні бензольні похідні та їх гідропохідні--Багатоядерні система без безпосередньо зв'язку між ядрами
   Фізична хімія--Кінетика

Кл.слова (ненормовані):
Інсулін -- Рецептор білковий -- Запалення -- Фермент
Анотація: Вперше показано, що калікс[4]арен- й тіакалікс[4]арен-тетракіс-метилфосфонової кислоти інгібують людську протеїнтирозинфосфатазу у низькомікромолекулярному діапазоні значень.


Дод.точки доступу:
Труш, В. В.; Танчук, В. Ю.; Кононець, Л. А.; Драпайло, А. Б.; Кальченко, В. І.; Вовк, А. І.; Кухар, В. П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Вивчення взаємодії між олігоаденілатами та інтерфероном методом мас-спектрометрії [Текст] / З. Ю. Ткачук, С. М. Левченко, А. В. Ребрієв, Л. В. Ткачук // Доповіді Національної академії наук України. - 2013. - № 3. - С. 155-164. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 24.4
Рубрики: Хімія--Аналітична хімія--Фізико-хімічні методи аналізу--Мас-спектрометрія
   Біохімія--Молекулярна імунологія

Кл.слова (ненормовані):
Аденілат -- Інсулін -- Дія противірусна -- Експресія гена


Дод.точки доступу:
Ткачук, З. Ю.; Левченко, С. М.; Ребрієв, А. В.; Ткачук, Л. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Дослідження взаємодії "корових" 2',5'-олігоаденілатів із деякими протеїнами методом флуоресцентної спектроскопії [Текст] / В. В. Ткачук, С. М. Левченко, А. В. Ребрієв [та ін.] // Доповіді Національної академії наук України. - 2015. - № 2. - С. 158-164. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 28.9
Рубрики: Хімія--Аналітична хімія--Методи спектрального та оптичного аналізу
   Біохімія--Білки

   Фармакологія--Противірусні засоби

Кл.слова (ненормовані):
Інсулін -- Інтерферон -- Імуноглобулін -- Кальмодулін


Дод.точки доступу:
Ткачук, В. В.; Левченко, С. М.; Ребрієв, А. В.; Ткачук, Л. В.; Черних, С. І.; Ткачук, З. Ю.




    Маньковский, Б.
    Реимбурсация инсулина - для чего она нужна? [Текст] / Б. Маньковский // Діабет, ожиріння, метаболічний синдром. - 2016. - № 6. - С. 10-12
Рубрики: Ендокринологія
Кл.слова (ненормовані):
інсулін -- цукровий діабет


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





   
    Інсулін деглюдек - інноваційний базальний інсулін ультратривалої дії [Текст] / S. C. L. Gough [та ін.] // Діабет, ожиріння, метаболічний синдром. - 2016. - № 6. - С. 55-69
Рубрики: Ендокринологія
Кл.слова (ненормовані):
діабет -- ліки


Дод.точки доступу:
Gough, S. C. L.; Harris, S.; Woo, V.; Davies, M.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Дудник, Світлана.
    Хто допоможе хворим на цукровий діабет? [Текст] / Світлана Дудник // Ваше здоров'я. - 2016. - № 27/28. - С. 20-21
Рубрики: Ендокринологія
Кл.слова (ненормовані):
інсулін


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)





    Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Юлія Ткаченко, Наталія Денисова // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 196-203 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Технологія виробництва
   Переробка продукції--Цикорій

Кл.слова (ненормовані):
інсулін -- пісочне тісто -- печиво
Анотація: У статті доведено доцільність використання порошку цикорію для розроблення нових сортів борошняних кондитерських виробів із підвищеною харчовою цінністю, які рекомендовані як для масового споживання, так і як продукти функціонального харчування.


Дод.точки доступу:
Ткаченко, Юлія; Денисова, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)