Данилюк, Інна.
    Технологія млинців із плодово-овочевої сировини [Текст] / Інна Данилюк, Любов Струтинська // Технічні науки та технології. - 2021. - № 1. - С. 152-161 : табл., рис. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Борошняні кулінарні вироби--Млинці--Технології--Дослідження
Кл.слова (ненормовані):
морквяний сік -- волоський горіх -- якість -- харчова цінність -- начинка -- млинці смажені -- органолептичні показники
Анотація: Розроблено технологію млинців смажених із використанням морквяного соку та начинки яблучно-горіхової, і визначено показники якості.


Дод.точки доступу:
Струтинська, Любов

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)