Головач, В. В. Шахрайство в ресторані та як з ним боротися (продовження). Виявлення шахрайства в ресторані методами економіко-правового аналізу [Текст] / В. В. Головач> // Економіка. Фінанси. Право. - 2011. - № 4. - С. 25-33 : табл. Рубрики: Шахрайство--Ресторани Господарські правопорушення--Економіко-правовий аналіз--Ресторани Анотація: Стаття дає поняття економіко-правового аналізу який ставить за мету вивчення особливого вигляду відхиленьі ненгативних явищ у сфері економіки. На конкретних прикладах показано як в ресторанах шляхом економіко-правовго анаплізу можливо вести боротьбу з господарськими правопорушеннями, в першу чергу з шахрайством персоналу. Є примірники у відділах: ВДЕТПСГН (25.05.2011р. - Б.ц.) (вільний) |