Місюк, М. В.
    Методичні аспекти аналізу конкурентоспроможності підприємств із переробки продукції скотарства [Текст] / М. В. Місюк // Економіка АПК. - 2011. - № 4. - С. 99-104 : рис. - Бібліогр. в прим.
Рубрики: Тваринництво--Продуктивність
   Економіка підприємства--Конкурентоспроможність

Кл.слова (ненормовані):
Очікувана конкуренція -- Сезонна конкуренція -- Предметна конкуренція
Анотація: Розглянуто методику дослідження конкурентоспроможності підприємств із переробки продукції скотарства, що дасть можливість здійснити аналіз факторів, які впливають на ефективність діяльності переробного підприємства.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Худолій Любові Михайлівні - 60 [Текст] // Економіка АПК. - 2013. - № 5. - С. 153-154 : фот.цв.
ББК 65 + 72
Рубрики: Аграрна наука--Дослідження--Україна
   Економіка підприємства--Конкурентоспроможність

Кл.слова (ненормовані):
сільськогосподарська продукція -- виробництво сорго -- ринок зерна
Анотація: Розглянуто життєвий шлях та наукову діяльність Худолій Любові Михайлівни, дослідниці, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри фінансів і кредиту Національного уніеврситету біоресурсів і природокористування України.


Дод.точки доступу:
Худолій, Любов Михайлівна (доктор екон. наук, проф., зав. кафедри фінансів в кредиту Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування ; 1953 р. н.) \про неї\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Ротанов, Г. М.
    Формування ланцюжка цінності в системі управління конкурентоспроможністю промислового підприємства [Текст] / Г. М. Ротанов // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2013. - № 3. - С. 126-129. - Бібліогр.: с. 128 . - ISSN 1814-1161
Рубрики: Економіка підприємства--Конкурентоспроможність
Кл.слова (ненормовані):
цінність -- система -- промисловість


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Морохович, Василь.
    Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Василь Морохович // Науковий вісник Карпатського універститету імені Августина Волошина. - 2020. - № 2. - С. 185-189. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Конкурентоспроможність
   Економіка підприємства--Конкурентоспроможність

Кл.слова (ненормовані):
заклади ресторанного господарства -- ресторанний бізнес -- вплив управлінських чинників -- дизайн і концепція підприємства -- репутація закладу -- вніб 5 -- сервіс


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)