Місюк, М. В. Методичні аспекти аналізу конкурентоспроможності підприємств із переробки продукції скотарства [Текст] / М. В. Місюк> // Економіка АПК. - 2011. - № 4. - С. 99-104 : рис. - Бібліогр. в прим. Рубрики: Тваринництво--Продуктивність Економіка підприємства--Конкурентоспроможність Кл.слова (ненормовані): Очікувана конкуренція -- Сезонна конкуренція -- Предметна конкуренція Анотація: Розглянуто методику дослідження конкурентоспроможності підприємств із переробки продукції скотарства, що дасть можливість здійснити аналіз факторів, які впливають на ефективність діяльності переробного підприємства. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Худолій Любові Михайлівні - 60 [Текст]> // Економіка АПК. - 2013. - № 5. - С. 153-154 : фот.цв. Рубрики: Аграрна наука--Дослідження--Україна Економіка підприємства--Конкурентоспроможність Кл.слова (ненормовані): сільськогосподарська продукція -- виробництво сорго -- ринок зерна Анотація: Розглянуто життєвий шлях та наукову діяльність Худолій Любові Михайлівни, дослідниці, доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри фінансів і кредиту Національного уніеврситету біоресурсів і природокористування України. Дод.точки доступу: Худолій, Любов Михайлівна (доктор екон. наук, проф., зав. кафедри фінансів в кредиту Нац. ун-ту біоресурсів і природокористування ; 1953 р. н.) \про неї\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Ротанов, Г. М. Формування ланцюжка цінності в системі управління конкурентоспроможністю промислового підприємства [Текст] / Г. М. Ротанов> // Держава та регіони. Серія Економіка та підприємництво. - 2013. - № 3. - С. 126-129. - Бібліогр.: с. 128 . - ISSN 1814-1161 Рубрики: Економіка підприємства--Конкурентоспроможність Кл.слова (ненормовані): цінність -- система -- промисловість Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Морохович, Василь. Особливості підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу [Текст] / Василь Морохович> // Науковий вісник Карпатського універститету імені Августина Волошина. - 2020. - № 2. - С. 185-189. - Бібліогр. в кінці ст.
Економіка підприємства--Конкурентоспроможність Кл.слова (ненормовані): заклади ресторанного господарства -- ресторанний бізнес -- вплив управлінських чинників -- дизайн і концепція підприємства -- репутація закладу -- вніб 5 -- сервіс Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |