Войцехівська, Л. У.
    Вплив бактеріального препарату на формування структури ферментованого суцільном'язового продукту зі свинини [Текст] / Л. У. Войцехівська, В. Ю. Лизова, Л. П. Недорізанюк // Вісник аграрної науки. - 2013. - № 3. - С. 59-62. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 36.92
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Свинина--Бактеріальний препарат лакмік
Анотація: Мета досліджень - визначити вплив умов соління м'ясної сировини на формування структури ферментованих суцільном'язових продуктів зі свинини.


Дод.точки доступу:
Лизова, В.Ю.; Недорізанюк, Л.П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)