Буяльська, Наталія.
    Використання продуктів переробки цикорію коренеплідного в технології виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] / Наталія Буяльська, Юлія Ткаченко, Наталія Денисова // Технічні науки та технології : науковий журнал. - 2018. - № 2. - С. 196-203 : рис., табл. - Бібліогр.: с. 201
УДК
Рубрики: Кондитерські вироби--Технологія виробництва
   Переробка продукції--Цикорій

Кл.слова (ненормовані):
інсулін -- пісочне тісто -- печиво
Анотація: У статті доведено доцільність використання порошку цикорію для розроблення нових сортів борошняних кондитерських виробів із підвищеною харчовою цінністю, які рекомендовані як для масового споживання, так і як продукти функціонального харчування.


Дод.точки доступу:
Ткаченко, Юлія; Денисова, Наталія

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)