Біленька, І. Консервування фруктових і гідних пюре : у великій тарі асептичним способом / І. Біленька> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 14-15 Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація Анотація: Застосування способу асептичного консервування має ряд переваг, одна з яких-збереження первинних властивостей продукту незалежно від місткості тари при значному скороченні тривалості обробки. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Збережіть літо у банці! [Текст]> // Жінка. - 2019. - № 9. - С. 48-49 : цв. ил. Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація Домашнє консервування Кл.слова (ненормовані): конфітюр -- джеми -- варення -- мариновані овочі -- вніб 5 Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |