Біленька, І.
    Консервування фруктових і гідних пюре : у великій тарі асептичним способом / І. Біленька // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 7. - С. 14-15
Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація
Анотація: Застосування способу асептичного консервування має ряд переваг, одна з яких-збереження первинних властивостей продукту незалежно від місткості тари при значному скороченні тривалості обробки.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Збережіть літо у банці! [Текст] // Жінка. - 2019. - № 9. - С. 48-49 : цв. ил.
Рубрики: Консервування--Обробка продукції--Пастеризація
   Домашнє консервування

Кл.слова (ненормовані):
конфітюр -- джеми -- варення -- мариновані овочі -- вніб 5


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)