Розробка методу визначення вмісту водорозчинних вуглеводів (цукрів) у кормах [Текст] / М. Ф. Кулик, В. П. Жуков, Ю. В. Обертюх, О. І. Скоромна, І. П. Зелінська, Л. І. Руденко, І. О. Виговська // Вісник аграрної науки. - 2019. - № 4. - С. 30-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Корми--Водорозчинні вуглеводи--Метод визначення
Анотація: В статті ідеться про визначення вмісту водорозчинних вуглеводів (цукрів) у кормах на основі зброджування їх до молочної кислоти in vitro під впливом молочнокислотних бактерій та визначено титровану кислотність інкубованого розчину до та після інкубації.


Дод.точки доступу:
Кулик, М. Ф.; Жуков, В. П.; Обертюх, Ю. В.; Скоромна, О. І.; Зелінська, І. П.; Руденко, Л. І.; Виговська, І. О.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)