Подолян, Ю. М'ясо буде смачнішим, якщо курчата вживатимуть пробіотик [Текст] / Ю. Подолян, Р. Чудак, О. Вознюк> // Тваринництво України. - 2011. - № 12. - С. 30-33 : табл. - Бібліогр.: с. 33 Рубрики: Птахівництво--Курівництво--Догляд--Корми М'ясні продукти--Птахопродукти Кл.слова (ненормовані): курчата-бройлери -- годівля -- пробіотик -- якість м'яса Анотація: Виявлено, що включення пробіотичної добавки у раціони курчат-бройлерів справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м'язів птиці: м'ясо стає соковитішим і ніжнішим на смак. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва. Дод.точки доступу: Чудак, Р.; Вознюк, О. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |