Подолян, Ю.
    М'ясо буде смачнішим, якщо курчата вживатимуть пробіотик [Текст] / Ю. Подолян, Р. Чудак, О. Вознюк // Тваринництво України. - 2011. - № 12. - С. 30-33 : табл. - Бібліогр.: с. 33
ББК 46.8
Рубрики: Птахівництво--Курівництво--Догляд--Корми
   М'ясні продукти--Птахопродукти

Кл.слова (ненормовані):
курчата-бройлери -- годівля -- пробіотик -- якість м'яса
Анотація: Виявлено, що включення пробіотичної добавки у раціони курчат-бройлерів справляє позитивний вплив на фізико-хімічні властивості грудних та стегнових м'язів птиці: м'ясо стає соковитішим і ніжнішим на смак. Таким чином, використання досліджуваного препарату дає змогу одержати якісну та безпечну продукцію птахівництва.


Дод.точки доступу:
Чудак, Р.; Вознюк, О.
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)