Вплив біологічно активних сполук на стабільність жирового комплексу м’яса птиці механічного обвалювання під час зберігання [Текст] / Л. У. Войцехівська, Л. М. Борсолюк, Ю. І. Охріменко, С. Б. Вербицький, Т. В. Шелкова> // Вісник аграрної науки. - 2020. - № 9. - С. 68-74. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясо птиці--Зберігання--Окислювальні процеси--Жировий комплекс Анотація: Досліджено вплив біологічно активних сполук на процес окиснення ліпідів жирового комплексу у м’ясі птиці механічного обвалювання під час зберігання. Дод.точки доступу: Войцехівська, Л. У.; Борсолюк, Л. М.; Охріменко, Ю. І.; Вербицький, С. Б.; Шелкова, Т. В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |