Мальчик, Мар'яна. Сучасні тренди переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції: світовий досвід [Текст] / Мар'яна Мальчик, Олена Попко> // Маркетинг в Українi. - 2020. - № 2. - С. 10-19 : рис. - Бібліогр.: с. 18-19
Кл.слова (ненормовані): товарна номенклатура -- оператори ринку -- мембранні технології -- натуральні продукти Анотація: Інгредієнди на основі молочної сироватки є важливими компонентами харчової продукції. Споживання молочних інгредієнтів стрімко зростає у всьому світі в зв'язку з розвитком концентрації здорового харчування. В першу чергу, це стосується концентратів сироваткового білка, які мають широку сферу застосування в дитячому, спортивному, лікуально-профілактичному харчуванні. Авторки статті розповідають про світовий досвід сучасних трендів переробки сироватки операторами ринку молока та молочної продукції. Дод.точки доступу: Попко, Олена Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |