Артиш, В. І. Формування менеджменту якості підприємств із виробництва органічної продукції [Текст] / В. І. Артиш> // Економіка АПК. - 2013. - № 2. - С. 68-71 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Продовольчі ресурси--Органічна продукція Менеджмент--Якість Кл.слова (ненормовані): Землеробство -- Екофермери -- Органічне підприємство Анотація: Розроблено комплексний підхід до менеджменту якості підприємств із виробництва органічної продукції, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності шляхом запровадження сучасних систем управління якістю продукції в підприємствах. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Водянка, Л. Д. Перспективи впровадження системи НАССР у процесі виробництва харчової продукції [Текст] / Л. Д. Водянка, Н. Я. Кутаренко> // Регіональна економіка. - 2013. - № 1. - С. 185-194 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Промисловість України--Харчова галузь Менеджмент--Якість Економіка підприємства--Контроль--Внутрішньогосподарський контроль Кл.слова (ненормовані): система управління якістю -- Критичні точки контролю -- ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" Анотація: Обґрунтована необхідність впровадження системи аналізу небезпечних факторів та визначення критичних точок контролю (НАССР) на підприємствах харчової промисловості як системи управління якістю на основі екологічності та безпечності продукції. Дод.точки доступу: Кутаренко, Н. Я. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Литвинов, А. І. Сільськогосподарська продукція: проблема якості [Текст] / А. І. Литвинов> // Економіка АПК. - 2014. - № 6. - С. 23-30 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Аграрний сектор--Виробничий потенціал--Україна Сільськогосподарське виробництво--Якість продукції Менеджмент--Якість Кл.слова (ненормовані): стандартизація -- концепції контролю якості за А. Фейгенбаумом -- реглементація продуктів харчування Анотація: Висвітлено дослідження окремих аспектів проблеми якості сільськогосподарської продукції, що несуть підвищені ризики для підприємств - виробників сільськогосподарської продукції, та внесено пропозиції щодо мінімізації їх негативного впливу на результати діяльності підприємств. |
Цопа, Віталій. Безпека та якість у системах менеджменту: ISO 9001:2015 [Текст] / В. Цопа> // Охорона праці. - 2016. - № 2. - С. 10-14 Рубрики: Менеджмент--Якість Менеджмент--Безпека Безпека праці Кл.слова (ненормовані): ЕКОЛОГІЯ -- МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ -- ВТРАТИ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |