Піддубний, В.
    Аналіз проблем процесів пророщування ячменю / В. Піддубний // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 12. - С. 14-17
Рубрики: Солод--Технологія виробництва
   Пивоваріння--Солод--Технологія

Анотація: Процес пророщування ячменю, незалежно від типу солодовні, потребує кондиціювання повітря, оскільки це екзотермічний процес.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Домарецький, В.
    Інноваційна технологія солоду з тритікале : дає змогу використовувати важливу сільськогосподарську культуру для виготовлення ряду цінних продуктів / В. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 22-23
Рубрики: Пивоваріння--Солод--Технологія


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Підлісний, В.
    Фізико-хімічні явища в масообміні при зволоженні зерна / В. Підлісний // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 1. - С. 18-19
Рубрики: Пивоваріння--Солод--Технологія
   Пивна промисловість України--Ячмінь--Замочування зерна

Анотація: Виробництво солоду для пивоварної галузі розвивалося разом з технологією виготовлення пива. Однак основні положення технології витримуються й передбачають серед основних операцій заготівлю й зберігання ячменю, миття та замочування зерна, його пророщування, сушіння, відокремлення ростків та витримування до безпосереднього використання.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Мамчур, Наталия.
    Анатомия пива. Тайны мастеров [Текст] / Н. Мамчур ; фото Анатолий Бойко // Сегодня. - 2017. - 14 июля (№ 125). - С. 22-23 : ил. - Зміст: Пивные анализы и дегустаторы ; Секреты пивоваров и мифы потребителей ; Квас, сидр и сладкое пиво
Рубрики: Бродильні виробництва--київ, місто (Україна)
   Пивна промисловість України--Пивоварне виробництво--Пиво

   Пивоваріння--Солод--Технологія

Кл.слова (ненормовані):
солод світлий -- виробничий цех -- цех розливу -- лабораторія
Анотація: Основные составляющие пива - вода, солод, хмель и дрожжи. А процес изготовления занимает около 17-18 дней. Может ли пиво быть "зелёным", зачем нужна "комната старения" и как в этом напитке появляется и исчезает алкоголь?


Дод.точки доступу:
Бойко, Анатолий \фото.\; \про нього\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)