Піддубний, В. Аналіз проблем процесів пророщування ячменю / В. Піддубний> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 12. - С. 14-17 Рубрики: Солод--Технологія виробництва Пивоваріння--Солод--Технологія Анотація: Процес пророщування ячменю, незалежно від типу солодовні, потребує кондиціювання повітря, оскільки це екзотермічний процес. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Домарецький, В. Інноваційна технологія солоду з тритікале : дає змогу використовувати важливу сільськогосподарську культуру для виготовлення ряду цінних продуктів / В. Домарецький> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 22-23 Рубрики: Пивоваріння--Солод--Технологія Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Підлісний, В. Фізико-хімічні явища в масообміні при зволоженні зерна / В. Підлісний> // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 1. - С. 18-19 Рубрики: Пивоваріння--Солод--Технологія Пивна промисловість України--Ячмінь--Замочування зерна Анотація: Виробництво солоду для пивоварної галузі розвивалося разом з технологією виготовлення пива. Однак основні положення технології витримуються й передбачають серед основних операцій заготівлю й зберігання ячменю, миття та замочування зерна, його пророщування, сушіння, відокремлення ростків та витримування до безпосереднього використання. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Мамчур, Наталия. Анатомия пива. Тайны мастеров [Текст] / Н. Мамчур ; фото Анатолий Бойко> // Сегодня. - 2017. - 14 июля (№ 125). - С. 22-23 : ил. - Зміст: Пивные анализы и дегустаторы ; Секреты пивоваров и мифы потребителей ; Квас, сидр и сладкое пиво Рубрики: Бродильні виробництва--київ, місто (Україна) Пивна промисловість України--Пивоварне виробництво--Пиво Пивоваріння--Солод--Технологія Кл.слова (ненормовані): солод світлий -- виробничий цех -- цех розливу -- лабораторія Анотація: Основные составляющие пива - вода, солод, хмель и дрожжи. А процес изготовления занимает около 17-18 дней. Может ли пиво быть "зелёным", зачем нужна "комната старения" и как в этом напитке появляется и исчезает алкоголь? Дод.точки доступу: Бойко, Анатолий \фото.\; \про нього\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |