Проценко, Л. В. Використання хмелю при застосуванні цукровмісних замінників солоду у виробництві пива [Текст] / Л. В. Проценко, О. О. Венгер, А. Є. Мелетьев, О. І. Дерій> // Вісник аграрної науки. - 2012. - № 2. - С. 63-66. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Пивоваріння--Хміль Анотація: Наведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на якість сусла та пива, особливо на процес трансформації та ізомеризації гірких речовин і поліфенольних сполук у готовий продукт. Дод.точки доступу: Венгер, О.О.; Мелетьев, А.Є.; Дерій, О.І. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |