Медові пряники [Текст] / підготувала Г. А. Коваленко // Пасіка. - 2015. - № 3. - С. 29-31
Рубрики: Кулінарія--Випічка--Рецепти
   Продукти бджільництва--Мед

Анотація: З усіх видів тіста саме медове найлегше дається до формування.З нього одержують різноманітні випічки, зокрема й пряники. Медові пряники готують на різні події в житті.


Дод.точки доступу:
Коваленко, Г.А. \підготувала.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Дячун, О.
    Медова кухня [Текст] / О. Дячун // Пасіка. - 2015. - № 5. - С. 29 : ілюстр.
Рубрики: Кулінарія--Випічка--Рецепти
   Продукти бджільництва--Мед

Кл.слова (ненормовані):
медовик -- медівнички -- птіфури -- кулінарні рецепти з меду
Анотація: Наведені рецепти кулінарії, в яких широко використовується мед.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Цікава, В.
    Щоб мед був якісним [Текст] : консультує спеціаліст / В.Цікава // Пасіка. - 2015. - № 6. - С. 27-28 : фот.
Рубрики: Бджільництво--Бджоли--Годівля
   Продукти бджільництва--Мед

Кл.слова (ненормовані):
ферменти -- бджоли -- нектар
Анотація: Про вплив цукрового сиропу при згодовуванні бджолам на склад меду.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Дячун, Оксана.
    Медова кухня [Текст] : солодкий, духмяний цілющий / О. Дячун // Пасіка. - 2015. - № 6. - С. 29-30
Рубрики: Кулінарія--Випічка--Рецепти
   Продукти бджільництва--Мед

Кл.слова (ненормовані):
харчування -- кулінарні рецепти з медом -- напої
Анотація: Наведені кулінарні рецепти випічки та напоїв з додаванням меду.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





    Поліщук, В. П.
    Питний мед [Текст] / В. П. Поліщук // Пасіка. - 2017. - № 8. - С. 19-20 : ілюстр. . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Продукти бджільництва--Мед
Кл.слова (ненормовані):
ситовий мед -- медоваріння -- приготування сити
Анотація: Одним із шляхів збуту меду є переробка його в медове питво. За класифікацією, поданою у працях І. І. Корабльова, напій з меду, отриманий способом варіння, називається вареним медом, або ситовим. Упродовж багатьох століть він домінував як питний мед. За холодного способу переробки меду (без варіння) отримують продукт, що називається медове вино. Мед варили і пасічники і професіонали.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Як правильно споживати мед? [Текст] : / підгот. М. І. Іванченко // Пасіка. - 2017. - № 10. - С. 2-3 : ілюстр. . - ISSN 1814-4764
Рубрики: Продукти бджільництва--Мед
Кл.слова (ненормовані):
вживання меду -- лікувальні дози меду -- бджільництво
Анотація: Як правильно споживати мед? Таке запитання постає перед кожним, хто хоче посмакувати медом. Бо всі знають, що він занадто солодкий, наповнений різними вітамінами й мінералами, отож передозувати його можна дуже швидко, а вийти з такого стану зовсім нелегко. Тому давайте ще раз згадаємо, як правильно споживати мед, щоб він був і корисним і цілющим.


Дод.точки доступу:
Іванченко, М. І. \підгот.\

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)