Статистичні дані з розвитку птахівництва у Київській обл. за 7 місяців 2013 р. [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 8. - С. 10-12 : табл. Рубрики: Птахівництво--Продукти птахівництва Київська область (Україна) Кл.слова (ненормовані): статистичні дані -- яйця -- реалізація Анотація: Статистичні дані з розвитку птахівництва у Київській обл. за 7 місяців 2013 р. Матеріали надані Київським виробничим об'єднанням Київптахопром. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Повышение качества пищевых яиц [Текст]> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 12. - С. 12-15 : табл. Рубрики: Яйця--Якість Птахівництво--Продукти птахівництва Кл.слова (ненормовані): маса яєць -- дегустаційна оцінка -- колір білка -- колір жовтка -- смак яйця -- дієтичні яйця -- столові яйця Анотація: Свежие куриные яйца обладают высокой стабильностью состава, поэтому при оптимальных условиях кормления и содержания они вполне соответствуют предъявляемым к ним требованиям. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Особенности состава мяса птицы механической обвалки [Текст] / подгот. на основе данных ВНИИПП и USAPEEC> // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 12. - С. 16-19 : табл. Рубрики: Птахівництво--Продукти птахівництва М'ясо--Якість Кл.слова (ненормовані): хімічний склад -- жирні кислоти Анотація: Процесс механической обвалки методом сепарирования изменяет не только структуру мяса, но и влияет на его химический состав. Выходы мяса механической обвалки зависят от уровня мякотных тканей в исходном сырье. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |