Статистичні дані з розвитку птахівництва у Київській обл. за 7 місяців 2013 р. [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2013. - № 8. - С. 10-12 : табл.
Рубрики: Птахівництво--Продукти птахівництва
   Київська область (Україна)
Кл.слова (ненормовані):
статистичні дані -- яйця -- реалізація
Анотація: Статистичні дані з розвитку птахівництва у Київській обл. за 7 місяців 2013 р. Матеріали надані Київським виробничим об'єднанням Київптахопром.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Повышение качества пищевых яиц [Текст] // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 12. - С. 12-15 : табл.
Рубрики: Яйця--Якість
   Птахівництво--Продукти птахівництва

Кл.слова (ненормовані):
маса яєць -- дегустаційна оцінка -- колір білка -- колір жовтка -- смак яйця -- дієтичні яйця -- столові яйця
Анотація: Свежие куриные яйца обладают высокой стабильностью состава, поэтому при оптимальных условиях кормления и содержания они вполне соответствуют предъявляемым к ним требованиям.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)





   
    Особенности состава мяса птицы механической обвалки [Текст] / подгот. на основе данных ВНИИПП и USAPEEC // Ефективне птахівництво. - 2015. - № 12. - С. 16-19 : табл.
Рубрики: Птахівництво--Продукти птахівництва
   М'ясо--Якість

Кл.слова (ненормовані):
хімічний склад -- жирні кислоти
Анотація: Процесс механической обвалки методом сепарирования изменяет не только структуру мяса, но и влияет на его химический состав. Выходы мяса механической обвалки зависят от уровня мякотных тканей в исходном сырье.


Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)