Дитмар, Н. Ресторанный бизнес сегодня [Текст] / Н. Дитмар> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2011. - N 1. - С. 68 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): установи громадського харчування Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Розвиток ресторанного бізнесу в Україні [Текст] / М. Макаренко [та ін.]> // Вісник. - 2012. - № 1. - С. 56-57. - Бібліогр.: с. 57 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): заклади громадського харчування -- ціновий сегмент -- офісні обіди Дод.точки доступу: Макаренко, М.; Безлюдний, С.; Бондар, О.; Коростельов, В. А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Кордюков, М. Очистка воздуха в ресторанах. Создайте "зону, свободную от вирусов"! [Текст] / Михаил Кордюков> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 1. - С. 50-51 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): кондиціонери -- очищення повітря -- ресторанні фішки Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Кучеренко, Е. Кое-что об итальянской кухне [Текст] / Евгения Кучеренко> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 1. - С. 76-81 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): італійська кухня -- ресторанна справа Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Гостиничный ресторан [Текст]> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 2. - С. 52-56 : ил. Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): готельні ресторани -- стандарти обслуговування -- робота обслуговуючого персоналу -- замовлення в номер -- тренінг-плани -- атестація персоналу -- конфліктні ситуації Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Кармальская, Т. Выбор кухонного оборудования [Текст] / Татьяна Кармальская> // Гостиничный и ресторанный бизнес. - 2013. - № 3. - С. 70-73 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): обладнання для ресторанів -- теплове обладнання Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Смирнов, І. Г. Логістика та управління ланцюжками поставок у ресторанному бізнесі: світові тенденції посткризового періоду [Текст] / І. Г. Смирнов> // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. - 2013. - № 4. - С. 19-24 : рис. - Бібліогр.: с. 24 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): ресторанна логістика -- безпека страв -- супутні витрати Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Беседа, Я. Ресторанные практики [Текст] / Яна Беседа, Алена Гриневская> // Инвестгазета. - 2013. - № 28/29. - С. 30-38 Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ресторани Кл.слова (ненормовані): ресторанний бізнес -- ресторатори Дод.точки доступу: Гриневская, А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |