Орлов, Оливер. Маржинальный подход к регулированию цен в гостиничном бизнесе [Текст] / Оливер Орлов, Евгения Рясных, Елена Савченко> // Економіст. - 2013. - № 12. - С. 30-33. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ціноутворення--Україна Анотація: Регулювання цін на на послуги готелів залишається невідкладною проблемою в Україні, яка потребує врегулювання. Маржинальний підхід дозволяє розрахувати економічні наслідки підвищення і пониження цін на готельні послуги. Цей підхід дозволяє створити гнучку систему управління цінами, затратами і прибутками готельного господарства. Дод.точки доступу: Рясных, Евгения; Савченко, Елена Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |