Орлов, Оливер.
    Маржинальный подход к регулированию цен в гостиничном бизнесе [Текст] / Оливер Орлов, Евгения Рясных, Елена Савченко // Економіст. - 2013. - № 12. - С. 30-33. - Бібліогр. в кінці ст.
ББК 65
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Ціноутворення--Україна
Анотація: Регулювання цін на на послуги готелів залишається невідкладною проблемою в Україні, яка потребує врегулювання. Маржинальний підхід дозволяє розрахувати економічні наслідки підвищення і пониження цін на готельні послуги. Цей підхід дозволяє створити гнучку систему управління цінами, затратами і прибутками готельного господарства.


Дод.точки доступу:
Рясных, Евгения; Савченко, Елена

Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1)
Вільні: ВДЕТПСГН (1)