Кравченко, Михайло. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської [Текст] / М. Кравченко, С. Шаповал, І. Данилюк> // Міжнародний науково-практичний журнал "Товари і ринки". - 2017. - № 1. - С. 131-139 : табл. - Бібліогр.: с. 137-139
Кл.слова (ненормовані): рибна січена маса -- масообмін -- регідратація Дод.точки доступу: Шаповал, Світлана; Данилюк, Інна Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |
Визначення гістаміну у рибі та рибопродуктах: валідація фотометричного методу [Текст] / О. О. Харченко [та ін.]> // Довкілля та здоров'я. - 2021. - № 4. - С. 58-61. - Бібліогр.: с. 61 Рубрики: Гігієна харчування Рибні продукти--Хіміко-технологічні процеси Кл.слова (ненормовані): декарбоксилювання -- біогенний амін -- фотометричний метод Анотація: Одним із показників, що характеризує безпечність риби та рибних продуктів, є вміст гістаміну, який у великих концентраціях викликає ряд захворювань, що призводять навіть до летальних наслідків. Тому вибір або розробка простого та недорогого методу визначення вмісту гістаміну у рибі та рибних продуктах є актуальною. Дод.точки доступу: Харченко, О. О.; Гуліч, М. П.; Ященко, О. В.; Моісеєнко, І. Є.; Любарська, Л. С. Є примірники у відділах: всього 1 : ВДЕТПСГН (1) |