Рибалка, Олександр.
    Хліб : три кольори. Який хліб найкращий: білий, сірий або чорний? [Текст] / О. Рибалка ; інтерв'ю Валентин Щегленко // Пенсійний кур'єр. - 2013. - 9-15 серп.(№ 32). - С. 12. - Поч. в №31. - С.12
ББК 36.83
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Якість продукції--Хліб--Україна
   Ринок хліба

   Наукові дослідження

Анотація: Завідувач відділу генетичних основ селекції Селекційно-генетичного інституту- Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення УААН, розташованого в Одесі рекомендує споживачеві - розширити вживання сірого хліба, спеченого із цільного зерна, на відміну від білого хліба.


Дод.точки доступу:
Щегленко, Валентин \інтерв'ю.\
Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1)
Вільні: ВДГН (1)