Рибалка, Олександр. Хліб : три кольори. Який хліб найкращий: білий, сірий або чорний? [Текст] / О. Рибалка ; інтерв'ю Валентин Щегленко> // Пенсійний кур'єр. - 2013. - 9-15 серп.(№ 32). - С. 12. - Поч. в №31. - С.12 Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Якість продукції--Хліб--Україна Ринок хліба Наукові дослідження Анотація: Завідувач відділу генетичних основ селекції Селекційно-генетичного інституту- Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення УААН, розташованого в Одесі рекомендує споживачеві - розширити вживання сірого хліба, спеченого із цільного зерна, на відміну від білого хліба. Дод.точки доступу: Щегленко, Валентин \інтерв'ю.\ Є примірники у відділах: всього 1 : ВДГН (1) |